Säg hej till Lovisa, ny SEO-specialist hos Jajja!

Möt vårt senaste tillskott på Jajja, Lovisa Hultgren som axlar rollen som SEO-specialist. Läs mer om hennes stora fotbollsintresse och varför det är viktigt med SEO.

Varmt välkommen till oss Lovisa! Vem är du och vad är din roll på Jajja?

Mitt namn är Lovisa Hultgren och jag är ny SEO-specialist på Jajja.
I min roll som SEO-specialist kommer jag att optimera våra kunders webbplatser för att öka deras synlighet på Google.

Vad lockade dig mest till rollen som SEO-specialist här hos oss?

Det som framförallt lockade mig att söka var att det kändes som ett perfekt nästa steg efter min utbildning i kommunikation & PR på Karlstad Universitet. Jajja verkade vara ett bra företag som jag hört mycket positivt om, ett företag som jobbar nära sina kunder och satsar på att vara en personlig byrå, det gillar jag. 

Vad är din vanligaste sökning på Google?

Google är min bästa vän! Jag Googlar på precis allt men framförallt på mode och resor, vilket är ett stort intresse.

Vad skulle du vilja säga till ett företag som funderar på att optimera sin webbplats med SEO, men kanske är tveksamt?


Jag skulle vilja betona att syns man inte, så finns man inte online. SEO utgör en av de grundläggande komponenterna för att ranka högt på Google. Om du vill öka trafiken till din webbplats, är SEO definitivt rätt väg att gå.

Om du får drömma fritt, var ser du dig själv vara i framtiden?

Jag ser framför mig att jag har ett boende utomlands, gärna i Italien eller i Spanien. Det är något jag uppskattar här på Jajja, att man har möjligheten att arbeta från vilken plats som helst vilket passar mig perfekt eftersom jag älskar att upptäcka nya platser.

När du inte hjälper kunderna med SEO, vad gör du helst då?

Nästan all min lediga tid spenderar jag på fotbollsplanen. På planen är jag mittback där min roll är att styra laget i rätt riktning men också att hjälpa mina lagkamrater att tillsammans uppnå framgång. Från sporten har jag fått med mig hur viktigt det är med en stark teamkänsla som jag har stor nytta av i arbetslivet. Men jag sportar inte bara, jag älskar att resa, träffa nya människor och att alltid ha min familj och mina vänner nära.

Publicerad 2023-09-15

Fler nyheter

Lokal SEO: Skapa bättre synlighet lokalt

Vad är Lokal Optimering för SEO? Lokal SEO är en strategi som hjälper företag att förbättra sin synlighet i lokala sökresultat. Det innebär att optimera en webbplats och dess innehåll för att ranka högre när användare söker efter tjänster eller produkter inom ett...

En guide för att skriva effektiva SEO-texter

I dagens digitala era är synlighet online avgörande för framgång. Och när det handlar om att öka din synlighet på webben, är sökmotoroptimering (SEO) en nyckelfaktor. Men hur kan du säkerställa att din webbplats hamnar högt upp i sökmotorernas resultat? Svaret ligger...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.