Om oss

Digital marknadsföring sedan 25 maj 2000

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.

Rätt trafik i över 20 år

Sedan 2000 har vi på Jajja jobbat med att göra våra kunder synliga på internet. Det hela började med att företagskatalogen Gula sidorna skulle flytta in på nätet och plötsligt gick det att söka efter svenska företag. Ungefär samtidigt såg Google dagens ljus och startade sin resa mot den sökjätte som de är idag. Vi har varit med hela vägen och är stolta över att vara Google Partner med certifierade specialister. Vi ägs sedan 2022 av DGTL Group till 80%. Övriga 20% ägs av oss i personalen. Vi har ca 70 kunder och är 11 medarbetare.

Vi utgår från Karlstad med närhet till Stockholm, Göteborg och Oslo, och har små och stora kunder runt om i hela Sverige. Vi tycker om att ha ett nära och långsiktigt samarbete med våra kunder och flera av dem får hjälp av oss med att synas över hela världen. Hos oss får du hjälp med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier, och du har direktkontakt med våra specialister och kundansvariga genom hela din kundresa.

GB

Nyfikenhet & kundfokus

Vi tycker att det är viktigt att förstå våra kunders affär och att skapa ett nära samarbete. Genom att vara nyfikna, ställa frågor och lära känna ditt företag kan vi sätta oss in i dina utmaningar, behov och önskemål. På så sätt kan vi leverera skräddarsydda lösningar som ger bästa möjliga resultat.

Närhet & personligt engagemang

Med bas i Karlstad har vi närhet till städer som Oslo, Göteborg och Stockholm. Vi strävar efter att ha ett nära samarbete med alla våra kunder, oavsett var i världen de befinner sig. Hos oss arbetar du alltid direkt med våra certifierade specialister och dedikerade kundansvariga för att få den bästa servicen och resultaten.

Lovisa SEO-specialist
Andreas

Kvalitet & expertis

Vi levererar kvalitet i alla led, eftersom vi vet att våra kunder köper vår kunskap och kompetens. Hos oss arbetar endast de bästa specialisterna för att säkerställa att varje uppdrag blir en framgång. Vi är stolta över att leverera högsta kvalitet i allt vi gör.

Kollegor

Grundat

Kunder

Vi är en personlig digitalbyrå

Med 23 års erfarenhet av att skapa synlighet på nätet för våra kunder. Vi lägger stor vikt vid mätning och analys för att säkerställa att vi uppnår önskat resultat.

Sökmotoroptimering

SEO-optimering av din webbplats och innehåll för att ranka högre i sökmotorer som Google.

Google Ads

Med rätt kontostruktur, budgivningsstrategi, tydliga mål och uppföljning hjälper vi dig att få ut det mesta av dina annonser på Google Ads.

Annonsering i sociala medier

Målgruppsinriktad annonsering på sociala medier som Facebook och Instagram. Alltid med tydlig uppföljning. 

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.