Google Ads

Få ut maximalt av din marknadsföringsbudget genom att annonsera på Google. Vi optimerar dina annonser för att nå rätt målgrupp och maximera avkastningen på din investering.

Vi bjuder på en analys av ditt Google Ads-konto

Få hjälp med Google Ads

Få hjälp med Google Ads från vårt team av certifierade specialister. Vi tar fram en annonsstrategi och kontostruktur som är anpassad efter din målgrupp och affärsmål. Vi sköter löpande administration av dina annonskampanjer och optimerar regelbundet dina annonser och annonsgrupper för att maximera din avkastning på investeringen. Vi rapporterar månadsvis om resultaten och ger dig löpande rådgivning för att förbättra din annonsprestanda. Självklart är vi Google Partner. Låt oss hjälpa dig att nå dina affärsmål genom effektiv annonsering på Google.

Det här ingår i Google Ads

  • Utveckling av en effektiv annonsstrategi och kontostruktur för att nå dina affärsmål.
  • Skötsel och administration av dina annonskampanjer för att säkerställa att de levererar optimala resultat.
  • Optimering av dina kampanjer och annonsgrupper löpande för att förbättra relevansen, klickfrekvensen och konverteringsgraden.
  • Framtagning av nya annonser för att testa och förbättra kampanjresultaten.
  • Månadsvis rapportering som ger dig insikter om kampanjernas prestanda och resultat, och hjälper dig att fatta beslut om nästa steg.
  • Dedikerad och certifierad specialist inom Google Ads
{

Jajja är som oss; kundfokuserade och personliga. Vi är inte bara ett kundnummer på ett papper utan det är någon som faktiskt bryr sig om hur vår försäljning går. Någon som bevakar och hjälper oss hålla koll och följer upp. Det är det bästa!

Elin Boman

E-handelsschef, Köpbarnvagn

Våra andra tjänster inom digital marknadsföring

Sökmotoroptimering

SEO-optimering av din webbplats och innehåll för att ranka högre i sökmotorer som Google.

Annonsering i sociala medier

Målgruppsinriktad annonsering på sociala medier som Facebook och Instagram. Alltid med tydlig uppföljning. 

Google Ads: Annonsering online på rätt plats och vid rätt tillfälle

Google Ads Search – När rätt sökord gör skillnad

Google Ads Search är en kraftfull marknadsföringskanal som ger dig möjlighet att visa annonser för personer som aktivt söker efter det du erbjuder. Vårt SEM-specialistteam hjälper dig att bygga upp effektiva sökordskampanjer som når ut till rätt målgrupp vid rätt tidpunkt. Vi är experter på att optimera annonserna för att uppnå höga kvalitetsresultat från Google. Oavsett om du vill annonsera lokalt eller globalt kan vi hjälpa dig att nå dina mål. Vi kan även hjälpa dig med flerspråkig annonsering på Google Ads Search.

Annonsering på YouTube

Annonsering på YouTube ger en unik möjlighet att nå din målgrupp på ett engagerande sätt. YouTube är en av de mest använda plattformarna idag, där användarna spenderar allt mer tid på att titta på videor. Med rätt strategi kan du fånga tittarens uppmärksamhet med en relevant och attraktiv annons. Vi hjälper dig att skapa en anpassad annonsstrategi som är anpassad för dina mål och målgruppens intressen, för att säkerställa att din annonsering på YouTube ger en hög avkastning på din investering.

Google Display Network och remarketing

Google Display Network ger dig möjlighet att nå ut till potentiella kunder genom banners eller textannonser på miljontals webbplatser runt om i världen. Du har möjlighet att välja var dina annonser ska visas baserat på specifika webbplatser eller ämnen. Vi kan hjälpa dig att utforma en strategi för att nå ut till din målgrupp på ett kostnadseffektivt sätt.

Vi kan också hjälpa dig med remarketing, där du kan fortsätta nå ut till personer som har besökt din webbplats eller specifika sidor på den. Tillsammans kan vi arbeta för att skapa en behaglig och relevant annonseringsupplevelse för dina potentiella kunder.

Google Shopping – Synlighet och försäljning online

För att öka din försäljning kan du använda Google Shopping för att synliggöra dina produkter. Med Google Shopping visas dina produkter med bild, pris och annan information bredvid sökresultaten, vilket är en effektiv marknadsföringskanal för e-handlare med många produkter. Vi hjälper dig att skapa och hantera din produktfeed, optimera kampanjerna och nå ut till rätt målgrupp.

Så här jobbar vi med Google Ads

Hur jobbar ni med stöd och redovisning av Google Ads-kampanjer, sett till mål och KPI:er?

Vi är dedikerade till att hjälpa våra kunder att uppnå sina mål genom att leverera högkvalitativa annonser och strategier som är anpassade för deras specifika behov och målgrupper.

Vi är också stolta över att erbjuda transparent och tydlig redovisning av kampanjens utfall mot mål och KPI:er efter avslutad kampanj, vilket ger våra kunder en djupare förståelse för kampanjens prestation och hur den kan förbättras i framtiden.

Våra tjänster inkluderar

Marknadsföring av produkter med högt engagemang: Vi har kunskap om marknadsföring av produkter som kräver högt engagemang från kunden och där beslutsprocessen är lång. Vi kan hjälpa till att skapa annonser som är anpassade för varje steg i köpprocessen.

Sökordsanalys: Vi använder relevanta verktyg och metoder för att genomföra sökordsanalys och identifiera de mest effektiva sökorden för att nå målgruppen.

Utformning av mätbara mål och konverteringspunkter: Vi tar fram och sätter upp mätbara mål och konverteringspunkter i Google Analytics för att se till att kampanjen har tydliga mål och att framgången kan mätas och utvärderas.

Redovisning av kampanjens utfall: Vi redovisar kampanjens utfall mot mål och KPI:er efter avslutad kampanj och ger rekommendationer för framtida kampanjer. Vi använder analysverktyg för att samla in och analysera data, vilket gör det möjligt att mäta resultatet och identifiera vad som fungerar och vad som kan förbättras.

Kan ni hantera annonskostnaderna på Google Ads och fakturera oss som kund för totalbeloppet?

Ja, det är vanligt att vi som annonseringsbyrå hanterar annonskostnaden direkt med Google Ads och sedan fakturerar kunden för totalbeloppet. Detta kan underlätta för dig som kund eftersom det eliminerar behovet av att hantera flera betalningar och fakturor från olika källor. Vi fakturerar vårt arvode och annonskostnaden på Google Ads separat så att du som kund har full insyn i kostnaderna.

Kan ni starta upp enklare annonskampanjer med kort framförhållning?

Ja, som en professionell digital annonsbyrå är det viktigt att vara flexibel och kunna hantera kort framförhållning när det gäller uppstart av enklare annonskampanjer.

Det kan dock finnas vissa begränsningar för kampanjer som kräver mer tid för strategisk planering och målgruppsanalys. I sådana fall bör det diskuteras närmare om det är realistiskt att genomföra kampanjen inom en så kort tidsram.

Kan vi komma i kontakt med er om en annonskampanj kräver akut hantering?

Självklart! Det är viktigt att kunna hantera akuta ärenden, inklusive snabb nedstängning eller paus av en annonskampanj. Vi erbjuder direktkontakt med ansvarig specialist som du som kund kommunicerar med om det uppstår en nödsituation som kräver snabb handling. 

Detta innebär att du kan förvänta dig en snabb respons från oss, med en åtgärd inom en dag och oftast inom någon timme. Vi kan även diskutera och förbereda en lämplig handlingsplan för sådana situationer vid behov.

Nyheter

Tips och nyheter om Google Ads och våra andra tjänster.

Så använder du sökordsplaneraren i Google Ads

Sökordsplaneraren i Google Ads är ett gratis verktyg som hjälper dig att hitta relevanta sökord till dina Google Ads-kampanjer. Genom att analysera sökvolym, konkurrens och andra faktorer kan du...

Lokal SEO: Skapa bättre synlighet lokalt

Vad är Lokal Optimering för SEO? Lokal SEO är en strategi som hjälper företag att förbättra sin synlighet i lokala sökresultat. Det innebär att optimera en webbplats och dess innehåll för att ranka...

Låt oss samarbeta

Förbättra dina annonskampanjer med hjälp av våra experter inom Google Ads. Vi tar hand om allt från strategi till optimering och rapportering.