SEO & Sökmotoroptimering

Vi hjälper dig synas på Google med optimerad teknik, snabb laddning, bra användarupplevelse och länkar från andra webbplatser.

Vi bjuder på en SEO-analys av din webbplats

Det här ingår

  • Uppsättning av mål- och transaktionsmätning i Google Analytics via Google Tag Manager
  • Uppsättning av rapport i Google Looker Studio
  • Dokumentation och redovisning av resultat
  • Löpande SEO-analyser
  • Löpande åtgärdsförslag
  • SEO-produktion utifrån överenskomna åtgärdsförslag

Nöjda kunder

Grundat

{

Vi matchar väldigt bra med er i att det ska vara full gas och action. Vi vill bara köra och det vill ni med. Vi känner oss väldigt trygga med det!

Saga Lundmark

Marknadschef, Predikt Entreprenad

Få hjälp med SEO av oss

På Jajja ser vi till att din webbplats uppfyller dessa krav för att synas på Google. Vi utför teknisk optimering, hastighetsoptimering och arbetar med användarupplevelse. Dessutom jobbar vi med länkstrategi för att säkerställa att din webbplats får riktiga länkar från andra webbplatser. Vi genomför kontinuerliga analyser och mätningar för att säkerställa att din webbplats rankar högt på Google. Hos oss är du alltid i kompetenta händer.

Optimera din webbplats för högre sökmotorrankning med våra SEO-tjänster

Tekniskt optimerad sajt

En tekniskt optimerad webbplats är en förutsättning för att ranka högt på Google. Vi ser till att din webbplats är snabb, tillgänglig och säker genom att optimera dess tekniska struktur. Med vårt stöd kan du vara säker på att din webbplats har alla tekniska förutsättningar för att synas och ranka högt på sökmotorer.

Relevant innehåll

Vi vill hjälpa dig att skapa en webbplats som rankar högt på Google. Genom att kontinuerligt analysera och optimera din webbplats, ser vi till att den är tekniskt optimerad, laddar snabbt och ger besökarna en bra användarupplevelse. Dessutom fokuserar vi på att skapa relevant och tydligt innehåll som matchar din målgrupps sökord, vilket ökar chanserna att Google hittar dig och att din webbplats rankar högre. Med vår hjälp kan du förbättra din webbplats och öka din synlighet på nätet.

Effektiv länkbyggnad för högre rankning

Vi lägger stor vikt vid att skapa relevanta och naturliga länkar till din webbplats. Det handlar om att ha en balans mellan kvalitet och kvantitet. Vi ser till att länkarna är från relevanta och auktoritativa webbplatser och att de är placerade på rätt ställen på webbplatsen.

Vi arbetar också med att förbättra din webbplats så att den blir mer länkvänlig och därmed attraktiv för andra webbplatser att länka till. Det handlar om att ha högkvalitativt innehåll, bra länkstruktur och en välstrukturerad webbplats.

Vi mäter kontinuerligt effekten av länkarna genom att använda olika verktyg och analysera trafiken till din webbplats. På så sätt kan vi se vilka länkar som ger mest effekt och justera vår länkstrategi därefter.

Med vår expertis inom länkbyggnad kan du vara säker på att din webbplats får högkvalitativa och relevanta länkar som kommer att öka din synlighet på Google och andra sökmotorer.

Nyheter

Tips och nyheter om SEO och våra andra tjänster.

Luvly kör raka vägen fram med SEO! 🚙

Tänk dig en bil som är så lätt och smidig att den kan skickas till dig i ett paket. Luvly är ett svenskt företag som tillverkar små elbilar för urbana storstäder. Deras första bil på marknaden har...

Nöjesfabriken ska få fler att roa sig 🥳

Nöjesfabriken i Karlstad har i många år varit en av stadens mest centrala nöjesdestinationer. De erbjuder en uppsjö av aktiviteter som passar olika målgrupper. Här finns allt från konserter till...

Låt oss samarbeta

Med vår sökmotoroptimering kan du öka din synlighet på Google och driva rätt trafik till din webbplats. Vi hjälper dig att förbättra din SEO-strategi.