Tjänster

Annonsering i sociala medier, SEO & Google Ads

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.

Vi är en personlig digitalbyrå

Med 23 års erfarenhet av att skapa synlighet på nätet för våra kunder. Vi lägger stor vikt vid mätning och analys för att säkerställa att vi uppnår önskat resultat.

Sökmotoroptimering

SEO-optimering av din webbplats och innehåll för att ranka högre på sökmotorer som Google.

Google Ads

Med rätt kontostruktur, budgivningsstrategi, tydliga mål och uppföljning hjälper vi dig att få ut det mesta av dina annonser på Google Ads.

Annonsering i sociala medier

Målgruppsinriktad annonsering på sociala medier som Facebook och Instagram. Alltid med tydlig uppföljning. 

Det här är vi bra på

Vi är experter på digital marknadsföring och brinner för att hjälpa våra kunder att synas och nå sina mål online. Vi är duktiga på allt från mätning och analys till Google Ads, SEO och annonsering i sociala medier. Med vår gedigna erfarenhet inom sökmotoroptimering och länkstrategi, samt vår kompetens inom projektledning, kan du känna dig trygg i att vi levererar högsta kvalitet. Dessutom är vi en personlig digitalbyrå som alltid sätter våra kunders behov i fokus.

  • Mätning och analys
  • Annonsering i sociala medier
  • Off Page SEO
  • On Page SEO
  • Personliga

Organisk och köpt trafik kompletterar varandra

Relevant trafik genom skräddarsydda strategier

Vi erbjuder tjänster inom sökmotoroptimering (SEO), Google Ads och annonsering i sociala medier. Genom att skräddarsy en strategi för varje kund ser vi till att de får relevant trafik till sin webbplats. Vi lägger stor vikt vid att inte bara skapa mycket trafik, utan att få just de besökare som är intresserade av det som du erbjuder och som är benägna att göra en konvertering.

Ordning och reda för bästa resultat

Vi på Jajja är stolta över att ha ordning och reda i allt vi gör. Vi har en starkt fokuserad inställning på kvalitet och det är något vi strävar efter i varje steg vi tar. Vi säkerställer alltid hög kvalitet genom vårt certifierade ledningssystem och genom att vara snabba på att återkoppla och justera när det behövs.

Vi är stolt Google Partner med hög kompetens och lönsamma kampanjer

På Jajja har vi många års erfarenhet av att arbeta med Google Ads och är stolta över att vara Google Partner. Detta betyder att vi har hög kompetens och uppfyller Googles krav på oss att driva lönsamma kampanjer. Vi har en gedigen kunskap om hur du ska strukturera dina annonser, välja rätt sökord, skapa relevant annonstext och välja lämpliga budgivningsstrategier för att nå dina mål. Hos oss kan du känna dig trygg i att vi alltid arbetar för att optimera dina annonser och säkerställa att de ger en hög avkastning på din investering.

Personligt samarbete och transparenta relationer

Vi är stolta över vårt personliga samarbete utan mellanhänder och vi värderar transparenta och pålitliga relationer med våra kunder. Vi utgår alltid från mätning för att kunna leverera bästa resultat och rapporterar löpande så att du alltid är uppdaterad på hur ditt projekt eller din kampanj utvecklas. Hos Jajja kan du känna dig trygg i att vi alltid sätter kvalitet och personligt samarbete i fokus.

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.