Webinar by Jajja: Så skapar du målgrupper i Meta

Om du vill veta hur du skapar målgrupper i Meta för att nå rätt personer på Facebook och Instagram, så är detta webinariet för dig.

Vi kommer att ta upp frågor som vilken målgruppsstorlek du bör använda, hur du jobbar med sin egen data och pixel. Certifierade specialister inom paid channels, Julia Snäll och Emelie Tillack, kommer att medverka tillsammans med moderator Andreas Zetterberg.

Webinariet hålls onsdag 1 februari klockan 10.00 och varar i ca 30 min. Det är kostnadsfritt att delta, och om du inte kan delta kan du anmäla dig ändå och få en inspelning av webinariet via mail.

Publicerad 2023-01-24

Fler nyheter

Vad är Google Consent Mode v2?

Consent Mode v2 ger dig möjlighet att anpassa din datainsamling baserat på användarens samtycke. Funktionen är nödvändig för webbplatser och appar som samlar in data för annonsering i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). För att kunna fortsätta samla in data...

Konkurrentanalys SEO ⭐️

När det gäller SEO (sökmotoroptimering) är det viktigt att analysera dina konkurrenter. Att ha insikt i din position i förhållande till konkurrenterna är avgörande för att utforma en effektiv strategi och taktik för att uppnå dina SEO-mål för kunder. Genom att förstå...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.