Webinar by Jajja: Så skapar du målgrupper i Meta

Om du vill veta hur du skapar målgrupper i Meta för att nå rätt personer på Facebook och Instagram, så är detta webinariet för dig.

Vi kommer att ta upp frågor som vilken målgruppsstorlek du bör använda, hur du jobbar med sin egen data och pixel. Certifierade specialister inom paid channels, Julia Snäll och Emelie Tillack, kommer att medverka tillsammans med moderator Andreas Zetterberg.

Webinariet hålls onsdag 1 februari klockan 10.00 och varar i ca 30 min. Det är kostnadsfritt att delta, och om du inte kan delta kan du anmäla dig ändå och få en inspelning av webinariet via mail.

Publicerad 2023-01-24

Fler nyheter

Så använder du sökordsplaneraren i Google Ads

Sökordsplaneraren i Google Ads är ett gratis verktyg som hjälper dig att hitta relevanta sökord till dina Google Ads-kampanjer. Genom att analysera sökvolym, konkurrens och andra faktorer kan du fatta välgrundade beslut om vilka sökord du ska använda och hur du kan...

Lokal SEO: Skapa bättre synlighet lokalt

Vad är Lokal Optimering för SEO? Lokal SEO är en strategi som hjälper företag att förbättra sin synlighet i lokala sökresultat. Det innebär att optimera en webbplats och dess innehåll för att ranka högre när användare söker efter tjänster eller produkter inom ett...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.