Ett stort tack till vår SEO-praktikant Sandra!

Vi har haft äran att få ha Sandra hos oss under våren 2022 när hon gjorde sin mediepraktik. Läs mer om hennes tid här och om hennes tips på vad du ska tänka på när du väljer din praktikplats.

Praktikant sandra på Jajja

10 veckor går med en rasande fart, under så lång tid har vi haft äran att ha Sandra Nouvel här när hon gjorde sin praktik hos oss på Jajja! Till vardags studerar hon e-commerce manager på TUC Yrkeshögskola.

Läs mer om vad hon tyckte var bäst med sin praktikperiod och hennes tips till studenter som söker praktikplats:

– En av de bästa sakerna är den familjära stämningen på kontoret, jag har känt mig som en i gänget från dag ett, vilket är väldigt uppskattat som praktikant. Och jag har alltid känt att jag har någon vända mig till när jag har frågor eller behövt hjälp. Sen tycker jag det har varit väldigt kul och intressant att få jobba med allt från SEO till Google Ads.

Mitt råd till dig som ska ut och leta praktikplats är att tänka igenom innan vad du vill göra och vad du har för förväntningar av din praktikperiod. Att söka sig till en praktikplats som är inkluderande och välkomnande gör att du kommer känna dig trygg med dina kollegor och på så sätt blir det lättare att ställa frågor och därigenom få mer kunskap.
Det är under praktikens gång som du kommer upptäcka vad du är bra och mindre bra på och vilka delar som du tycker är roligast med yrket. Så var inte rädd för att lyfta upp vad du vill fokusera på, på så sätt ger du dig själv möjligheten att lära dig mer.

Vi önskar dig all lycka till framåt!

Publicerad 2022-06-19

Fler nyheter

Kom igång med din annonsering på Google

Google är världens mest använda sökmotor. Med hjälp av Google Ads kan ditt företag öka sin synlighet och nå ut till potentiella kunder online. Om du är nybörjare kan det kännas svårt att komma igång med din annonsering på Google, men med rätt hjälp kan du snabbt komma...

Google Ads för nybörjare del 2 – Jajja Education

Nu finns del 2 av Google Ads för nybörjare ute på vår Youtube-kanal. I del 2 guidar våra Paid-specialister, Emelie och Julia, dig i hur du sätter upp din första Google Ads-kampanj. Vi går igenom vad ni behöver tänka på för att skapa en lönsam Google Ads-kampanj. Skapa...

Google Ads för nybörjare del 1 – Jajja Education

Nu finns Google Ads för nybörjare del 1 - Jajja Education ute på vår Youtube-kanal. I detta avsnitt får du lära dig hur du kan rikta relevanta annonser till rätt personer och få omedelbar synlighet med hjälp av Google Ads. Våra Paid-specialister, Emelie och Julia...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.