Play IQ Light vill få fler fotbollsspelare att lyfta blicken med sociala medier! ⚽

Lampsystemet Play IQ Light är framtaget för att hjälpa fotbollsspelaren att höja blicken och släppa fokus från bollen för att istället scanna av planen. LennaAA Tech AB som står bakom produkten fokuserar på produkter som ska göra det enklare för individer och tränare att genomföra sin träning.

Med hjälp av annonsering på Meta och TikTok kan fler kan fler hitta till playiqlight.se och vem vet, kanske nå drömmen om att få spela fotboll på en elitnivå.

Publicerad 2023-10-06

Fler nyheter

Vad är Google Consent Mode v2?

Consent Mode v2 ger dig möjlighet att anpassa din datainsamling baserat på användarens samtycke. Funktionen är nödvändig för webbplatser och appar som samlar in data för annonsering i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). För att kunna fortsätta samla in data...

Konkurrentanalys SEO ⭐️

När det gäller SEO (sökmotoroptimering) är det viktigt att analysera dina konkurrenter. Att ha insikt i din position i förhållande till konkurrenterna är avgörande för att utforma en effektiv strategi och taktik för att uppnå dina SEO-mål för kunder. Genom att förstå...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.