Play IQ Light vill få fler fotbollsspelare att lyfta blicken med sociala medier! ⚽

Lampsystemet Play IQ Light är framtaget för att hjälpa fotbollsspelaren att höja blicken och släppa fokus från bollen för att istället scanna av planen. LennaAA Tech AB som står bakom produkten fokuserar på produkter som ska göra det enklare för individer och tränare att genomföra sin träning.

Med hjälp av annonsering på Meta och TikTok kan fler kan fler hitta till playiqlight.se och vem vet, kanske nå drömmen om att få spela fotboll på en elitnivå.

Publicerad 2023-10-06

Fler nyheter

Så använder du sökordsplaneraren i Google Ads

Sökordsplaneraren i Google Ads är ett gratis verktyg som hjälper dig att hitta relevanta sökord till dina Google Ads-kampanjer. Genom att analysera sökvolym, konkurrens och andra faktorer kan du fatta välgrundade beslut om vilka sökord du ska använda och hur du kan...

Lokal SEO: Skapa bättre synlighet lokalt

Vad är Lokal Optimering för SEO? Lokal SEO är en strategi som hjälper företag att förbättra sin synlighet i lokala sökresultat. Det innebär att optimera en webbplats och dess innehåll för att ranka högre när användare söker efter tjänster eller produkter inom ett...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.