Logimark ska nå högre resultat med hjälp av SEO 🖨

Vi har fått äran att hjälpa Logimark med deras SEO!

Act Logimark Sverige AB arbetar med industriell märkesutrustning som till exempel bläckstråleskrivare, etiketteringsmaskiner, etikettskrivare samt förbrukningstillbehör. De är även leverantör av auto-id och programvara och tar ett totalansvar för systemlösningen och funktionaliteten.

Med hjälp av optimering av innehållet på logimark.se ska vi se till så att de hamnar så högt i Googles sökresultat som möjligt.

Publicerad 2023-10-19

Fler nyheter

Vad är Google Consent Mode v2?

Consent Mode v2 ger dig möjlighet att anpassa din datainsamling baserat på användarens samtycke. Funktionen är nödvändig för webbplatser och appar som samlar in data för annonsering i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). För att kunna fortsätta samla in data...

Konkurrentanalys SEO ⭐️

När det gäller SEO (sökmotoroptimering) är det viktigt att analysera dina konkurrenter. Att ha insikt i din position i förhållande till konkurrenterna är avgörande för att utforma en effektiv strategi och taktik för att uppnå dina SEO-mål för kunder. Genom att förstå...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.