Heba får fler att hitta hem med SEO

Heba är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar bostäder och kommersiella fastigheter i svenska storstäder. Vi ska optimera deras webbplats med SEO så fler kunder hittar sitt nya hem genom dem.

Heba Fastigheter är ett etablerat fastighetsbolag som grundades 1945. Idag äger och förvaltar de bostäder och kommersiella fastigheter i tre av Sveriges största städer; Stockholm, Göteborg och Malmö.

Heba har också ett starkt engagemang för att minska sin klimatpåverkan, vilket de visar genom aktivt arbete med hållbara projekt och energieffektivisering. Deras miljöprofil och hållbara strategier är viktiga faktorer som bidrar till att attrahera både nya och befintliga kunder.

För att ytterligare öka synligheten och tillgängligheten för potentiella kunder, har Heba valt att samarbeta med oss för att optimera deras webbplats med hjälp av SEO. Genom en ökad närvaro på nätet och en optimerad webbplats, kommer fler människor att kunna hitta till Hebas fastigheter och hitta sitt nya hem.

Publicerad 2023-04-21

Fler nyheter

Vad är Google Consent Mode v2?

Consent Mode v2 ger dig möjlighet att anpassa din datainsamling baserat på användarens samtycke. Funktionen är nödvändig för webbplatser och appar som samlar in data för annonsering i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). För att kunna fortsätta samla in data...

Konkurrentanalys SEO ⭐️

När det gäller SEO (sökmotoroptimering) är det viktigt att analysera dina konkurrenter. Att ha insikt i din position i förhållande till konkurrenterna är avgörande för att utforma en effektiv strategi och taktik för att uppnå dina SEO-mål för kunder. Genom att förstå...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.