Heba får fler att hitta hem med SEO

Heba är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar bostäder och kommersiella fastigheter i svenska storstäder. Vi ska optimera deras webbplats med SEO så fler kunder hittar sitt nya hem genom dem.

Heba Fastigheter är ett etablerat fastighetsbolag som grundades 1945. Idag äger och förvaltar de bostäder och kommersiella fastigheter i tre av Sveriges största städer; Stockholm, Göteborg och Malmö.

Heba har också ett starkt engagemang för att minska sin klimatpåverkan, vilket de visar genom aktivt arbete med hållbara projekt och energieffektivisering. Deras miljöprofil och hållbara strategier är viktiga faktorer som bidrar till att attrahera både nya och befintliga kunder.

För att ytterligare öka synligheten och tillgängligheten för potentiella kunder, har Heba valt att samarbeta med oss för att optimera deras webbplats med hjälp av SEO. Genom en ökad närvaro på nätet och en optimerad webbplats, kommer fler människor att kunna hitta till Hebas fastigheter och hitta sitt nya hem.

Publicerad 2023-04-21

Fler nyheter

Google Ads för nybörjare del 2 – Jajja Education

Nu finns del 2 av Google Ads för nybörjare ute på vår Youtube-kanal. I del 2 guidar våra Paid-specialister, Emelie och Julia, dig i hur du sätter upp din första Google Ads-kampanj. Vi går igenom vad ni behöver tänka på för att skapa en lönsam Google Ads-kampanj. Skapa...

Google Ads för nybörjare del 1 – Jajja Education

Nu finns Google Ads för nybörjare del 1 - Jajja Education ute på vår Youtube-kanal. I detta avsnitt får du lära dig hur du kan rikta relevanta annonser till rätt personer och få omedelbar synlighet med hjälp av Google Ads. Våra Paid-specialister, Emelie och Julia...

SEO för nybörjare del 2 – Jajja Education

Nu finns SEO för nybörjare del 2 ute på vår Youtube-kanal. I detta avsnitt dyker vi djupt ner i SEO-grunderna. Våra SEO-specialister, Alexander och Lovisa delar med sig av värdefulla insikter om hur du kan öka din försäljning online genom att förstå och tillämpa...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.