Heba får fler att hitta hem med SEO

Heba är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar bostäder och kommersiella fastigheter i svenska storstäder. Vi ska optimera deras webbplats med SEO så fler kunder hittar sitt nya hem genom dem.

Heba Fastigheter är ett etablerat fastighetsbolag som grundades 1945. Idag äger och förvaltar de bostäder och kommersiella fastigheter i tre av Sveriges största städer; Stockholm, Göteborg och Malmö.

Heba har också ett starkt engagemang för att minska sin klimatpåverkan, vilket de visar genom aktivt arbete med hållbara projekt och energieffektivisering. Deras miljöprofil och hållbara strategier är viktiga faktorer som bidrar till att attrahera både nya och befintliga kunder.

För att ytterligare öka synligheten och tillgängligheten för potentiella kunder, har Heba valt att samarbeta med oss för att optimera deras webbplats med hjälp av SEO. Genom en ökad närvaro på nätet och en optimerad webbplats, kommer fler människor att kunna hitta till Hebas fastigheter och hitta sitt nya hem.

Publicerad 2023-04-21

Fler nyheter

Så använder du sökordsplaneraren i Google Ads

Sökordsplaneraren i Google Ads är ett gratis verktyg som hjälper dig att hitta relevanta sökord till dina Google Ads-kampanjer. Genom att analysera sökvolym, konkurrens och andra faktorer kan du fatta välgrundade beslut om vilka sökord du ska använda och hur du kan...

Lokal SEO: Skapa bättre synlighet lokalt

Vad är Lokal Optimering för SEO? Lokal SEO är en strategi som hjälper företag att förbättra sin synlighet i lokala sökresultat. Det innebär att optimera en webbplats och dess innehåll för att ranka högre när användare söker efter tjänster eller produkter inom ett...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.