Gunnar Bark ny vd för Jajja Media Group

Styrelsen i Jajja Media Group har utsett Gunnar Bark till ny vd. Han ersätter Mattias Kellquist som efter 19 år som vd nu ska leda DGTL Group på koncernnivå, där förutom Jajja även performancebyrån WebGuide Partner och videoteknikbolaget Phyron ingår.

Gunnar har fram till nu varit produktionschef på Jajja Media Group. Samma roll hade han på den digitala marknadsföringsbyrån Eurovator som 2015 gick samman med Jajja Communications och bildade Jajja Media Group. Dessförinnan var han vd på webbyrån Hello Clarice som 2012 köptes upp av Eurovator.

– Jag är hedrad att få ta över som vd och leda ett företag med så många fantastiska människor som besitter spetskompetens i framkant. Nu ser jag fram emot att ta nästa steg i företagets utveckling tillsammans med medarbetare och kunder, säger Gunnar Bark.

För mer information, kontakta:

Gunnar Bark, gunnar.bark@jajja.com

Om Jajja Media Group

Jajja Media Group är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring. Våra kontor finns i Stockholm, Karlstad och Dubai. Tillsammans är vi är ett glatt gäng med kompletterande specialistkunskaper och en gemensam passion att skapa lösningar som maximerar våra kunders digitala närvaro. Vi jobbar med många stora varumärken och tror på nära samarbeten för att nå långsiktiga framgångar.

Om DGTL Group

DGTL Group är en av Nordens största digitala byrågrupper med ca 80 medarbetare med bred kompetens inom analys, sök, sociala medier, digital marknadsföring, content marketing, webbproduktion samt film. I koncernen ingår byråerna Jajja Media Group, Webguide Partner (WGP) och Phyron.

Publicerad 2019-12-16

Fler nyheter

SEO för nybörjare del 2 – Jajja Education

Nu finns SEO för nybörjare del 2 ute på vår Youtube-kanal. I detta avsnitt dyker vi djupt ner i SEO-grunderna. Våra SEO-specialister, Alexander och Lovisa delar med sig av värdefulla insikter om hur du kan öka din försäljning online genom att förstå och tillämpa...

Onpage SEO

Onpage SEO handlar om att man optimerar webbplatsen och dess innehåll samt tekniska fel för sökmotorer som Google och för användare. Det gör att man kommer öka sin digitala synlighet och rankas högre på Google så att man driver rätt trafik. Att ha en SEO-strategi för...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.