Googles nya uppdatering – Page Experience

I juni kommer Google rulla ut en ny uppdatering som betyder några förändringar i vad Google väljer att titta på när de rankar en webbplats i sökresultatet.

De tre nya parametrarna som tillkommer är:

1. Laddtid – hur snabbt laddar din webbplats?

2. Interaktivitet – hur lång tid tar det för din webbplats att reagera när en besökare utför någon åtgärd under sitt besök?

3. Visuell stabilitet – hur stabil är din webbplats rent visuellt? Ändrar sig till exempel utseendet i takt med att sidan laddas?

Vi erbjuder både Hosting och Sökmotoroptimering där vi sedan länge hjälper flera av våra kunder med samtliga sju punkter för bästa prestanda och synlighet.

Våra kunder får löpande sin webbplatser analyserade och presenterat för sig hur de ska tacka de åtgärdar analyserna visar.

Publicerad 2021-02-25

Fler nyheter

Dirty Taco höjer tacoleveln med SEO och Google Ads! 🌮

Revolutionerande tacos som är en smakexplosion är på frammarsch! Dirty Taco har siktet inställt på att ta tacosen till nästa nivå med smaker från hela världen och riktigt schyssta råvaror. De har i nuläget fyra restauranger och planerar att öppna fler. Vi ska hjälpa...

Luvly kör raka vägen fram med SEO! 🚙

Tänk dig en bil som är så lätt och smidig att den kan skickas till dig i ett paket. Luvly är ett svenskt företag som tillverkar små elbilar för urbana storstäder. Deras första bil på marknaden har en vikt på endast 380 kg och trots sin lätta vikt är den en av de...

Nöjesfabriken ska få fler att roa sig 🥳

Nöjesfabriken i Karlstad har i många år varit en av stadens mest centrala nöjesdestinationer. De erbjuder en uppsjö av aktiviteter som passar olika målgrupper. Här finns allt från konserter till nattklubb, restauranger, dart och bowling, allt samlat på ett och samma...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.