Googles nya uppdatering – Page Experience

I juni kommer Google rulla ut en ny uppdatering som betyder några förändringar i vad Google väljer att titta på när de rankar en webbplats i sökresultatet.

De tre nya parametrarna som tillkommer är:

1. Laddtid – hur snabbt laddar din webbplats?

2. Interaktivitet – hur lång tid tar det för din webbplats att reagera när en besökare utför någon åtgärd under sitt besök?

3. Visuell stabilitet – hur stabil är din webbplats rent visuellt? Ändrar sig till exempel utseendet i takt med att sidan laddas?

Vi erbjuder både Hosting och Sökmotoroptimering där vi sedan länge hjälper flera av våra kunder med samtliga sju punkter för bästa prestanda och synlighet.

Våra kunder får löpande sin webbplatser analyserade och presenterat för sig hur de ska tacka de åtgärdar analyserna visar.

Publicerad 2021-02-25

Fler nyheter

Google Ads för nybörjare del 2 – Jajja Education

Nu finns del 2 av Google Ads för nybörjare ute på vår Youtube-kanal. I del 2 guidar våra Paid-specialister, Emelie och Julia, dig i hur du sätter upp din första Google Ads-kampanj. Vi går igenom vad ni behöver tänka på för att skapa en lönsam Google Ads-kampanj. Skapa...

Google Ads för nybörjare del 1 – Jajja Education

Nu finns Google Ads för nybörjare del 1 - Jajja Education ute på vår Youtube-kanal. I detta avsnitt får du lära dig hur du kan rikta relevanta annonser till rätt personer och få omedelbar synlighet med hjälp av Google Ads. Våra Paid-specialister, Emelie och Julia...

SEO för nybörjare del 2 – Jajja Education

Nu finns SEO för nybörjare del 2 ute på vår Youtube-kanal. I detta avsnitt dyker vi djupt ner i SEO-grunderna. Våra SEO-specialister, Alexander och Lovisa delar med sig av värdefulla insikter om hur du kan öka din försäljning online genom att förstå och tillämpa...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.