Googles nya uppdatering – Page Experience

I juni kommer Google rulla ut en ny uppdatering som betyder några förändringar i vad Google väljer att titta på när de rankar en webbplats i sökresultatet.

De tre nya parametrarna som tillkommer är:

1. Laddtid – hur snabbt laddar din webbplats?

2. Interaktivitet – hur lång tid tar det för din webbplats att reagera när en besökare utför någon åtgärd under sitt besök?

3. Visuell stabilitet – hur stabil är din webbplats rent visuellt? Ändrar sig till exempel utseendet i takt med att sidan laddas?

Vi erbjuder både Hosting och Sökmotoroptimering där vi sedan länge hjälper flera av våra kunder med samtliga sju punkter för bästa prestanda och synlighet.

Våra kunder får löpande sin webbplatser analyserade och presenterat för sig hur de ska tacka de åtgärdar analyserna visar.

Publicerad 2021-02-25

Fler nyheter

Meta ger användare i Europa möjlighet att välja bort annonser

Meta lanserar ett nytt abonnemang som gör det möjligt för användare inom EU att slippa annonser. Lanseringen av ett annonsfritt Facebook och Instagram är ett sätt för Meta att möta krav från europeiska lagstiftare. EU:s Digital Markets Act (DMA) kräver att företag som...

Fibersystem ska öka sin digitala synlighet med off-page SEO! ✨

Vi är glada över att få möjligheten att hjälpa Fibersystem med ytterligare en av våra tjänster, Off-page SEO. Google Ads är något vi redan hjälper dem med! Fibersystem.com är ledande inom cybersäkerhet, robusta produkter, säker utveckling samt säkra produktionskedjor....

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.