Säg hej till Andreé, ny digital affärsrådgivare hos Jajja!

Möt Andreé Ryberg som kliver in i rollen som digital affärsrådgivare. Läs mer om hans nyfunna intresse för golf och varför det är så viktigt med digital marknadsföring.

Andreé ryberg


Välkommen till Jajja Andreé! Vad fick dig att byta till digital marknadsföring från din tidigare bransch?

Jag har alltid tyckt att marknadsföringsbranschen varit spännande, samtidigt som jag älskar försäljning och att träffa nya människor. Så att få en mix av allt detta var en no brainer. 

Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?
Öppen, kommunikativ och nyfiken.

Kan du berätta mer om din roll som digital affärsrådgivare?
Som digital affärsrådgivare på Jajja kommer jag att identifiera och analysera potentiella kunders behov av våra tjänster inom SEO och Google Ads.

Vilken strategi kommer du att använda för att driva rätt trafik till våra kunders webbplatser?
Det handlar om att förstå varje kunds unika värld. Jag kommer att dyka in i våra kunders bransch och skapa en resa skräddarsydd just för varje företag. Att synas på Google är som att tråckla sig igenom ett nålsöga. Det kommer jag och våra SEO- och paidspecialister hjälpa våra kunder med.

Vilka utmaningar tror du att du kommer att stöta på när du övergår till denna nya bransch?
Branschen är otroligt föränderlig och Google kommer med nya riktlinjer kontinuerligt, vilket innebär en utmaning i att hela tiden hålla sig på tå och vara uppdaterad.

Vad gör du när du inte arbetar? Har du några speciella fritidsintressen?
Jag har nyligen fått en ny passion – golf! Jag ser fram emot att återuppta spelet när våren kommer och finslipa mina nybörjarskills. Annars gillar jag fotboll, Formel 1, och mysiga middagar med vänner och familj – helst med ett gott glas rödvin.

Om du skulle beskriva din första vecka på Jajja med ett ord, vad skulle det vara?
Värme! Det kändes som att komma hem.

Kontakta gärna mig på andree.ryberg@jajja.com så gör jag en gratis analys av din webbplats och hjälper dig med nästa steg för att förbättra din digitala synlighet.

Publicerad 2024-01-24

Fler nyheter

Lokal SEO: Skapa bättre synlighet lokalt

Vad är Lokal Optimering för SEO? Lokal SEO är en strategi som hjälper företag att förbättra sin synlighet i lokala sökresultat. Det innebär att optimera en webbplats och dess innehåll för att ranka högre när användare söker efter tjänster eller produkter inom ett...

En guide för att skriva effektiva SEO-texter

I dagens digitala era är synlighet online avgörande för framgång. Och när det handlar om att öka din synlighet på webben, är sökmotoroptimering (SEO) en nyckelfaktor. Men hur kan du säkerställa att din webbplats hamnar högt upp i sökmotorernas resultat? Svaret ligger...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.