Andreas är Jajjas senaste tillskott!

Vi är väldigt glada över att Andreas anslutit till oss på Jajja. Läs mer om hans förväntningar på Jajja och på sin roll som försäljningschef.

Hej Andreas och välkommen till Jajja! Berätta mer om vad du kommer att göra hos oss.

Jag kommer ansvara för att driva försäljningen och skapa tillväxt i kundstocken som försäljningschef. Varumärkesbyggande aktiviteter kommer också var en del i det dagliga arbetet.

Vad har du för förväntningar på att jobba med digital marknadsföring?

Ett klassiskt uttryck kopplat till marknadsföring är ”syns du inte så finns du inte”. Det tycker jag är högst relevant just nu. Hittar jag dig inte när jag söker på Google så kommer det inte bli någon affär och du kommer heller inte nå ut med ditt varumärke.

I Sverige ser vi en ökning av nyregistrerade företag varje år och allt fler företag flyttar över mer fokus på att synliggöra sig online. Det har aldrig varit tuffare att synas digitalt, vilket betyder att få rätt trafik till sin webbplats via SEO och Google Ads är av yttersta vikt för att lyckas.

Jag förväntar mig att vi ska jobba tillsammans med våra kunder och hjälpa dem att växa, springa ifrån sina konkurrenter och att göra fler lönsamma affärer.

Vem är du och vad är din historia?

Jag är en framåtlutad värmlandspöjk som brinner för att göra goda affärer där alla parter blir nöjda. På universitetet studerade jag ekonomi med inriktning marknadsföring och har arbetat med försäljning och marknadsföring i olika roller sedan dess.

Jag har tidigare arbetat som bolånehandläggare i bankvärlden, säljchef i flygindustrin och nu senast marknadschef med IT-lösningar för sjukvården.

Fritiden ägnar jag åt sportiga utomhusaktiviteter och att umgås med familj och vänner. Jag är intresserad av musik och bränner gärna av ett rockriff på gitarren så fort tillfälle ges.

Hur tror du att digital marknadsföring kan bidra till kundernas framgång tillsammans med dina tidigare erfarenheter?

Att få erbjuda en tjänst som ser till att kunden ökar sina affärer och att påvisa ROI:n så tydligt tycker jag är häftigt! Jag har följt Jajja under många år och jag vet hur duktiga de är på att leverera resultat.

Kraften av att maximera SEO och Google Ads på Jajjas sätt gör skillnad för kunden och jag tror att jag tillsammans med teamet kommer att skapa en grymt bra laganda och samtidigt ha kul när vi ser våra kunder blomstra.

Sist men inte minst; vad får dig att skratta allra mest?

När det visar sig att min son på 15-månader har samma busiga humor som mig. Och filmer på roliga katter på YouTube såklart!

Publicerad 2022-01-28

Fler nyheter

Vad är Google Consent Mode v2?

Consent Mode v2 ger dig möjlighet att anpassa din datainsamling baserat på användarens samtycke. Funktionen är nödvändig för webbplatser och appar som samlar in data för annonsering i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). För att kunna fortsätta samla in data...

Konkurrentanalys SEO ⭐️

När det gäller SEO (sökmotoroptimering) är det viktigt att analysera dina konkurrenter. Att ha insikt i din position i förhållande till konkurrenterna är avgörande för att utforma en effektiv strategi och taktik för att uppnå dina SEO-mål för kunder. Genom att förstå...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.