Bolaget

Andreas är Jajjas senaste tillskott!

28 januari 2022 · 2 minuters läsning

Vi är väldigt glada över att Andreas anslutit till oss på Jajja. Läs mer om hans förväntningar på Jajja och på sin roll som försäljningschef.

block-content-image

Hej Andreas och välkommen till Jajja! Berätta mer om vad du kommer att göra hos oss.

Jag kommer ansvara för att driva försäljningen och skapa tillväxt i kundstocken som försäljningschef. Varumärkesbyggande aktiviteter kommer också var en del i det dagliga arbetet.

Vad har du för förväntningar på att jobba med digital marknadsföring?

Ett klassiskt uttryck kopplat till marknadsföring är ”syns du inte så finns du inte”. Det tycker jag är högst relevant just nu. Hittar jag dig inte när jag söker på Google så kommer det inte bli någon affär och du kommer heller inte nå ut med ditt varumärke.

I Sverige ser vi en ökning av nyregistrerade företag varje år och allt fler företag flyttar över mer fokus på att synliggöra sig online. Det har aldrig varit tuffare att synas digitalt, vilket betyder att få rätt trafik till sin webbplats via SEO och Google Ads är av yttersta vikt för att lyckas.

Jag förväntar mig att vi ska jobba tillsammans med våra kunder och hjälpa dem att växa, springa ifrån sina konkurrenter och att göra fler lönsamma affärer.

Vem är du och vad är din historia?

Jag är en framåtlutad värmlandspöjk som brinner för att göra goda affärer där alla parter blir nöjda. På universitetet studerade jag ekonomi med inriktning marknadsföring och har arbetat med försäljning och marknadsföring i olika roller sedan dess.

Jag har tidigare arbetat som bolånehandläggare i bankvärlden, säljchef i flygindustrin och nu senast marknadschef med IT-lösningar för sjukvården.

Fritiden ägnar jag åt sportiga utomhusaktiviteter och att umgås med familj och vänner. Jag är intresserad av musik och bränner gärna av ett rockriff på gitarren så fort tillfälle ges.

Hur tror du att digital marknadsföring kan bidra till kundernas framgång tillsammans med dina tidigare erfarenheter?

Att få erbjuda en tjänst som ser till att kunden ökar sina affärer och att påvisa ROI:n så tydligt tycker jag är häftigt! Jag har följt Jajja under många år och jag vet hur duktiga de är på att leverera resultat.

Kraften av att maximera SEO och Google Ads på Jajjas sätt gör skillnad för kunden och jag tror att jag tillsammans med teamet kommer att skapa en grymt bra laganda och samtidigt ha kul när vi ser våra kunder blomstra.

Sist men inte minst; vad får dig att skratta allra mest?

När det visar sig att min son på 15-månader har samma busiga humor som mig. Och filmer på roliga katter på YouTube såklart!Kunder

Vapenvårdsbutiken, med sikte på Google Ads

8 juli 2022 · 1 minut läsning

Vapenvårdsbutiken är specialister på allt som har med vapenvårdsutrustning att göra. Med hjälp av Google Ads annonsering ska vi se till att rätt trafik hittar till deras webbplats.

Sedan 2006 har vapenvårdsbutiken försett jägare och sportskyttar med vapenvårdsprodukter av högsta kvalitet. Med hjälp av vår expertis kommer vi fokusera på Google Ads annonsering för att nå deras potentiella kunder i rätt ögonblick.

Kunder

Le Beirut- breddar sin meny med SEO 💫

4 juli 2022 · 1 minut läsning

Le Beirut är en libanesisk restaurang som erbjuder kulinariska upplevelser för privatpersoner och företag i Stockholm.

Från sommaren 2022 är Jajja leverantör av SEO till restaurang Le Beirut. Med hjälp av vår expertis inom sökmotoroptimering ska vi öka deras synlighet på nätet.

Besökadressen är i Heron City i Stockholm, där deras restaurang och café håller till. Förutom restaurangen så erbjuder de även catering till företag och event i och omkring Stockholmsområdet.

Vi ser fram emot att få jobba tillsammans med deras härliga gäng för att stärka deras närvaro på Google och andra sökmotorer.

Bolaget

Vi har ett nytt bolag för SEO och Google Ads

20 juni 2022 · 1 minut läsning

Jajja Media Group gör om i bolagsstrukturen och bildar Jajja! Ett nytt kapitel skrivs i vår historia där vi nu är inne på vårt 22:a år. 🎈

Jajja gruppbild

Jajja har under flera års tid bedrivit verksamheten i moderbolaget. Nu separerar vi de två verksamheterna så att det bildas ett renodlat bolag för verksamheten som berör SEO och Google Ads och ett moderbolag där innovation, startups och investeringar får fortsatt fokus. I moderbolaget kommer inte någon verksamhet att drivas, det görs i dotterbolagen.

I samband med förändringen byter moderbolaget Jajja Media Group AB namn till DGTL Group AB och det bildas ett nytt dotterbolag som får namnet Jajja AB.

Förändringen möjliggör nu att flera i Jajjas personal går in som delägare i Jajja.

- Det är kul och något vi sett fram emot länge, säger Gunnar Bark, VD för Jajja.

Jajja har nyligen flyttat in i nya lokaler i centrala Karlstad. Och bolaget har även valt att ha sitt säte i Karlstad.

-Vi har merparten av vår personal i Karlstad så det känns naturligt att vi även har vårt säte här nu, fortsätter Gunnar Bark. Det känns riktigt roligt med nytt bolag, nytt kontor och personalen som delägare.

Bolaget

Ett stort tack till vår SEO-praktikant Sandra!

19 juni 2022 · 1 minut läsning

Vi har haft äran att få ha Sandra hos oss under våren 2022 när hon gjorde sin mediepraktik. Läs mer om hennes tid här och om hennes tips på vad du ska tänka på när du väljer din praktikplats.

block-content-image

10 veckor går med en rasande fart, under så lång tid har vi haft äran att ha Sandra Nouvel här när hon gjorde sin praktik hos oss på Jajja! Till vardags studerar hon e-commerce manager på TUC Yrkeshögskola.

Läs mer om vad hon tyckte var bäst med sin praktikperiod och hennes tips till studenter som söker praktikplats:

- En av de bästa sakerna är den familjära stämningen på kontoret, jag har känt mig som en i gänget från dag ett, vilket är väldigt uppskattat som praktikant. Och jag har alltid känt att jag har någon vända mig till när jag har frågor eller behövt hjälp. Sen tycker jag det har varit väldigt kul och intressant att få jobba med allt från SEO till Google Ads.

Mitt råd till dig som ska ut och leta praktikplats är att tänka igenom innan vad du vill göra och vad du har för förväntningar av din praktikperiod. Att söka sig till en praktikplats som är inkluderande och välkomnande gör att du kommer känna dig trygg med dina kollegor och på så sätt blir det lättare att ställa frågor och därigenom få mer kunskap.
Det är under praktikens gång som du kommer upptäcka vad du är bra och mindre bra på och vilka delar som du tycker är roligast med yrket. Så var inte rädd för att lyfta upp vad du vill fokusera på, på så sätt ger du dig själv möjligheten att lära dig mer.

Vi önskar dig all lycka till framåt!

Kunder

C-Pro, ny SEO-kund hos Jajja!

4 maj 2022 · 1 minut läsning

C-PRO har försett svensk industri med sina produkter inom el och automation sedan 1987. Vi är glada över att få förtroendet att bygga upp deras webbnärvaro med hjälp av SEO.

Med start våren 2022, kommer vi med hjälp av vår expertiskunskap inom SEO att optimera c-profil.se för att göra dem ännu mer synliga på Google.

C-PRO är en leverantör av produkter inom el och automation till svensk industri. Bland deras produkter finns b la apparatskåp, kabelkanaler, skyddsslang och kylaggregat.

Visa fler

Vill du ha rätt trafik till din webbplats?

Försäljningschef
Andreas Zetterberg
Försäljningschef
  • Karlstad
    Kungsgatan 7
    652 24 Karlstad
  • Dubai
    Indigo Icon, office 2303, Jumeirah Lake Towers (JLT)
    Dubai
 
2022 Jajja AB
Den här sidan innehåller cookies.