about-us-hero-img
Om oss

Rätt trafik i över 20 år

Sedan 2000 har vi jobbat med att göra våra kunder synliga på internet. Jajja startade med att företagskatalogen Gula sidorna skulle flytta in på nätet och plötsligt gick det att söka efter svenska företag. Ungefär samtidigt såg Google dagens ljus och startade sin resa mot den sökjätte som de är idag. Vi har varit med hela vägen - därför är SEO och SEM djupt rotat hos oss.

Jajja är Premier Google Partner

Att vara Premier Google Partners innebär att vi ingår i ett marknadsföringsprogram för byråer som förvaltar Google Ads-konton på uppdrag av andra varumärken eller företag.

Att vi är Premier Google Partner visar att våra specialister har demonstrerat gedigna kunskaper i Google Ads genom att de har klarat tester och fått certifieringar via Skillshop.

Att vara Premier Google Partner betyder att vi har uppfyllt Google Ads utgiftskrav på att hantera stora budgetar, visat intäktstillväxt både på företags- och kundsidan samt bevarat och utökat antalet kunder.

Vi får tillgång till evenemang, utbildningar och mycket mer av Google. Vi får även tillgång till Google Ads kampanjerbjudanden för potentiella och befintliga kunder.

Våra certifikat

  • Google Ads Display Certification
  • Google Ads Search Certification
  • Google Ads Video Certification
  • Shopping ads Certification
partner-badge