En ny spännande resa med Lek & Lär

Lek & Lär är en leksaksbutik på nätet som vänder sig till privatpersoner, företag och andra offentliga miljöer. Nu ska vi se till att de får mer synlighet med hjälp av Google Ads.

Lek & Lär grundades 1998 som fysisk butik i Ängelholm. Butiken stängde 2017 och numera sker all deras försäljning genom deras webbshop. Deras idé är att erbjuda leksaker i hållbara material till nyfikna barn och medvetna vuxna.

Med vår expertis inom Google Ads kommer vi nu hjälpa dem att stärka sin närvaro hos sökmotorerna.

Publicerad 2023-01-13

Fler nyheter

Så använder du sökordsplaneraren i Google Ads

Sökordsplaneraren i Google Ads är ett gratis verktyg som hjälper dig att hitta relevanta sökord till dina Google Ads-kampanjer. Genom att analysera sökvolym, konkurrens och andra faktorer kan du fatta välgrundade beslut om vilka sökord du ska använda och hur du kan...

Lokal SEO: Skapa bättre synlighet lokalt

Vad är Lokal Optimering för SEO? Lokal SEO är en strategi som hjälper företag att förbättra sin synlighet i lokala sökresultat. Det innebär att optimera en webbplats och dess innehåll för att ranka högre när användare söker efter tjänster eller produkter inom ett...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.