Heba får fler att hitta hem med SEO

Heba är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar bostäder och kommersiella fastigheter i svenska storstäder. Vi ska optimera deras webbplats med SEO så fler kunder hittar sitt nya hem genom dem.

Heba Fastigheter är ett etablerat fastighetsbolag som grundades 1945. Idag äger och förvaltar de bostäder och kommersiella fastigheter i tre av Sveriges största städer; Stockholm, Göteborg och Malmö.

Heba har också ett starkt engagemang för att minska sin klimatpåverkan, vilket de visar genom aktivt arbete med hållbara projekt och energieffektivisering. Deras miljöprofil och hållbara strategier är viktiga faktorer som bidrar till att attrahera både nya och befintliga kunder.

För att ytterligare öka synligheten och tillgängligheten för potentiella kunder, har Heba valt att samarbeta med oss för att optimera deras webbplats med hjälp av SEO. Genom en ökad närvaro på nätet och en optimerad webbplats, kommer fler människor att kunna hitta till Hebas fastigheter och hitta sitt nya hem.

Publicerad 2023-04-21

Fler nyheter

Dirty Taco höjer tacoleveln med SEO och Google Ads! 🌮

Revolutionerande tacos som är en smakexplosion är på frammarsch! Dirty Taco har siktet inställt på att ta tacosen till nästa nivå med smaker från hela världen och riktigt schyssta råvaror. De har i nuläget fyra restauranger och planerar att öppna fler. Vi ska hjälpa...

Luvly kör raka vägen fram med SEO! 🚙

Tänk dig en bil som är så lätt och smidig att den kan skickas till dig i ett paket. Luvly är ett svenskt företag som tillverkar små elbilar för urbana storstäder. Deras första bil på marknaden har en vikt på endast 380 kg och trots sin lätta vikt är den en av de...

Nöjesfabriken ska få fler att roa sig 🥳

Nöjesfabriken i Karlstad har i många år varit en av stadens mest centrala nöjesdestinationer. De erbjuder en uppsjö av aktiviteter som passar olika målgrupper. Här finns allt från konserter till nattklubb, restauranger, dart och bowling, allt samlat på ett och samma...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.