Bolaget

Föreläsning om SEO på Företagssalongen i Karlstad

2 mars 2022 · 1 minut läsning

Torsdag 24 mars finns vi på Företagssalongen i Karlstad och föreläser om hur ditt företag kan få fler lönsamma affärer med hjälp av SEO.

block-content-image

Torsdag den 24 mars bjuder vi på en föreläsning om hur du får fler lönsamma affärer med hjälp av SEO och framförallt med hjälp av länkkraft.

En extern länk är som en laserstråle till din webbplats. När vi tittar på länkar så pratar vi inte om antal länkar, istället fokuserar vi på hur stark länken är.

Detta gör även Google och det är därför din synlighet ökar om du har flera starka länkar in till din webbplats.

Under föreläsningen kommer Andreas att berätta om hur länkkraft fungerar och vad du konkret kan göra för att få flera laserstrålar in till din webbplats.

Var: Elite Stadshotellet Karlstad. Handelskammaren plan 3.

När: 24 mars kl 12.40-13.00

Passa även på att träffa oss i vår monter på plan 1.

Hoppas vi ses!


Kunder

C-Pro, ny SEO-kund hos Jajja!

4 maj 2022 · 1 minut läsning

C-PRO har försett svensk industri med sina produkter inom el och automation sedan 1987. Vi är glada över att få förtroendet att bygga upp deras webbnärvaro med hjälp av SEO.

Med start våren 2022, kommer vi med hjälp av vår expertiskunskap inom SEO att optimera c-profil.se för att göra dem ännu mer synliga på Google.

C-PRO är en leverantör av produkter inom el och automation till svensk industri. Bland deras produkter finns b la apparatskåp, kabelkanaler, skyddsslang och kylaggregat.

Kunder

Jajja välkomnar Logen Edsvik som ny SEO-kund!

1 april 2022 · 1 minut läsning

Handelshuset Logen Edsvik är en levande mötesplats med olika lokala aktörer i Sollentuna. Nu ska vi se till att fler hittar dit och får uppleva den här härliga oasen!

Från och med våren 2022 kommer vi att se till att förbättra Logen Edsviks synlighet på Google med hjälp av sökmotoroptimering.

Logen Edsvik är en handels- och mötesplats för lokala aktörer i Sollentuna. Den här platsen är pärla för alla som gillar att njuta av livet. Här erbjuds en blandning av hälsa, träning, kläder, fika, blommor, keramik och inredning.

Bolaget

Hej Alexander, Jajjas nya SEO-specialist!

17 mars 2022 · 2 minuters läsning

Vi är glada att välkomna ett nytt tillskott till oss på Jajja! Alexander kommer jobba som SEO-specialist och han berättar mer om varför du inte kan vara utan SEO i din marknadsmix, sina drömmar och vilken Disneyfigur han är mest lik.

block-content-image

Varmt välkommen Alexander! Vem är du och vad är din roll på Jajja?

Jag är en Värmlandspöjk på 26 år och min roll är SEO-specialist.

Hur skulle du med enkla ord förklara vad SEO innebär?

Jag får ofta förklara vad jag jobbar med för vänner och familj och den enklaste förklaringen är att jag optimerar webbplatser för att de ska ranka högre på sökningar i Google.

Vad är det häftigaste med SEO?

Det häftigaste med SEO tycker jag är psykologin. Allt inom marknadsföring har med psykologi att göra, hur folk tänker, vad de söker på, varför de trycker på den knappen, varför trycker man på knappen mer när den ligger på ett annat ställe? Tycker att det är kul att laborera i sådana frågor och få fram bästa möjliga resultat för kunden.

Vad skulle du vilja säga till ett företag som funderar på att SEO-optimera sin webb men tvekar?

Jag skulle säga, gör det bara. Både små och stora företag jobbar med SEO för att synas på Google. Det görs i snitt 55 miljoner sökningar på Google varje dag bara i Sverige, vill du inte vara med och ta del av den kakan?

Om du får drömma fritt, var ser du dig själv vara i framtiden?

Det har alltid varit en dröm för mig att bo vid vattnet, att ha en egen brygga med en båt intill, alternativt ett boende utomlands.

När du inte sitter framför en dator och analyserar vad gör du helst då?

Jag älskar att vara både nära och i vatten, att vara ute med båt eller bara ligga på en strand är något jag gör väldigt mycket på somrarna. Är även en golfnörd, så jag älskar att prata och spela golf.

Vilken Disneyfigur beskriver dig bäst och varför?

Ska jag vara helt ärlig så var den frågan riktigt svår, så jag googlade och fick fram ett test där jag fick svara på en massa frågor och kom fram till att jag är lik Olaf från Frozen. Jag tyckte ändå att det stämde in bra på mig men även om något inte stämmer just nu så är detta något jag försöker sträva efter. Här kommer beskrivningen:

“Du är social, rolig, kreativ och godhjärtad. Det allra bästa med dig är att du kan njuta av enkla saker, ser glädje i det mesta och att du gör allt för dina vänner!”

Kunder

Säg hej till Beslag Design, ny SEO-kund hos Jajja 🎈

16 februari 2022 · 1 minut läsning

Vi är glada över att få förtroendet att öka Beslag Designs synlighet på Google. Det kommer vi göra med hjälp av vår expertis inom SEO-optimering.

Med hjälp av onpage SEO och offpage SEO ska vi hjälpa Beslag Design att lägga beslag på alla viktiga sökord inom knoppar och handtag.

Beslag Design är branschledande inom beslag- och interiörprodukter och har funnits sedan 1972. Deras vision är att det ska vara enkelt att skapa en personlig och hemtrevlig känsla med hjälp av de små detaljerna. Det ska bli mycket skoj att få jobba tillsammans för att öka deras synlighet hos Google.


Bolaget

Andreas är Jajjas senaste tillskott!

28 januari 2022 · 2 minuters läsning

Vi är väldigt glada över att Andreas anslutit till oss på Jajja. Läs mer om hans förväntningar på Jajja och på sin roll som försäljningschef.

block-content-image

Hej Andreas och välkommen till Jajja! Berätta mer om vad du kommer att göra hos oss.

Jag kommer ansvara för att driva försäljningen och skapa tillväxt i kundstocken som försäljningschef. Varumärkesbyggande aktiviteter kommer också var en del i det dagliga arbetet.

Vad har du för förväntningar på att jobba med digital marknadsföring?

Ett klassiskt uttryck kopplat till marknadsföring är ”syns du inte så finns du inte”. Det tycker jag är högst relevant just nu. Hittar jag dig inte när jag söker på Google så kommer det inte bli någon affär och du kommer heller inte nå ut med ditt varumärke.

I Sverige ser vi en ökning av nyregistrerade företag varje år och allt fler företag flyttar över mer fokus på att synliggöra sig online. Det har aldrig varit tuffare att synas digitalt, vilket betyder att få rätt trafik till sin webbplats via SEO och Google Ads är av yttersta vikt för att lyckas.

Jag förväntar mig att vi ska jobba tillsammans med våra kunder och hjälpa dem att växa, springa ifrån sina konkurrenter och att göra fler lönsamma affärer.

Vem är du och vad är din historia?

Jag är en framåtlutad värmlandspöjk som brinner för att göra goda affärer där alla parter blir nöjda. På universitetet studerade jag ekonomi med inriktning marknadsföring och har arbetat med försäljning och marknadsföring i olika roller sedan dess.

Jag har tidigare arbetat som bolånehandläggare i bankvärlden, säljchef i flygindustrin och nu senast marknadschef med IT-lösningar för sjukvården.

Fritiden ägnar jag åt sportiga utomhusaktiviteter och att umgås med familj och vänner. Jag är intresserad av musik och bränner gärna av ett rockriff på gitarren så fort tillfälle ges.

Hur tror du att digital marknadsföring kan bidra till kundernas framgång tillsammans med dina tidigare erfarenheter?

Att få erbjuda en tjänst som ser till att kunden ökar sina affärer och att påvisa ROI:n så tydligt tycker jag är häftigt! Jag har följt Jajja under många år och jag vet hur duktiga de är på att leverera resultat.

Kraften av att maximera SEO och Google Ads på Jajjas sätt gör skillnad för kunden och jag tror att jag tillsammans med teamet kommer att skapa en grymt bra laganda och samtidigt ha kul när vi ser våra kunder blomstra.

Sist men inte minst; vad får dig att skratta allra mest?

När det visar sig att min son på 15-månader har samma busiga humor som mig. Och filmer på roliga katter på YouTube såklart!Visa fler

Vill du ha rätt trafik till din webbplats?

Försäljningschef
Andreas Zetterberg
Försäljningschef
  • Karlstad
    Kungsgatan 7
    652 24 Karlstad
  • Dubai
    Indigo Icon, office 2303, Jumeirah Lake Towers (JLT)
    Dubai
 
2022 Jajja AB
Den här sidan innehåller cookies.