Kunder

SĂ€g hej till Beslag Design, ny SEO-kund hos Jajja 🎈

16 februari 2022 · 1 minut lÀsning

Vi Àr glada över att fÄ förtroendet att öka Beslag Designs synlighet pÄ Google. Det kommer vi göra med hjÀlp av vÄr expertis inom SEO-optimering.

Med hjÀlp av onpage SEO och offpage SEO ska vi hjÀlpa Beslag Design att lÀgga beslag pÄ alla viktiga sökord inom knoppar och handtag.

Beslag Design Àr branschledande inom beslag- och interiörprodukter och har funnits sedan 1972. Deras vision Àr att det ska vara enkelt att skapa en personlig och hemtrevlig kÀnsla med hjÀlp av de smÄ detaljerna. Det ska bli mycket skoj att fÄ jobba tillsammans för att öka deras synlighet hos Google.


Bolaget

Vi har ett nytt bolag för SEO och Google Ads

20 juni 2022 · 1 minut lÀsning

Jajja Media Group gör om i bolagsstrukturen och bildar Jajja! Ett nytt kapitel skrivs i vĂ„r historia dĂ€r vi nu Ă€r inne pĂ„ vĂ„rt 22:a Ă„r. 🎈

Jajja gruppbild

Jajja har under flera Ärs tid bedrivit verksamheten i moderbolaget. Nu separerar vi de tvÄ verksamheterna sÄ att det bildas ett renodlat bolag för verksamheten som berör SEO och Google Ads och ett moderbolag dÀr innovation, startups och investeringar fÄr fortsatt fokus. I moderbolaget kommer inte nÄgon verksamhet att drivas, det görs i dotterbolagen.

I samband med förÀndringen byter moderbolaget Jajja Media Group AB namn till DGTL Group AB och det bildas ett nytt dotterbolag som fÄr namnet Jajja AB.

FörÀndringen möjliggör nu att flera i Jajjas personal gÄr in som delÀgare i Jajja.

- Det Àr kul och nÄgot vi sett fram emot lÀnge, sÀger Gunnar Bark, VD för Jajja.

Jajja har nyligen flyttat in i nya lokaler i centrala Karlstad. Och bolaget har Àven valt att ha sitt sÀte i Karlstad.

-Vi har merparten av vÄr personal i Karlstad sÄ det kÀnns naturligt att vi Àven har vÄrt sÀte hÀr nu, fortsÀtter Gunnar Bark. Det kÀnns riktigt roligt med nytt bolag, nytt kontor och personalen som delÀgare.

Kunder

C-Pro, ny SEO-kund hos Jajja!

4 maj 2022 · 1 minut lÀsning

C-PRO har försett svensk industri med sina produkter inom el och automation sedan 1987. Vi Àr glada över att fÄ förtroendet att bygga upp deras webbnÀrvaro med hjÀlp av SEO.

Med start vÄren 2022, kommer vi med hjÀlp av vÄr expertiskunskap inom SEO att optimera c-profil.se för att göra dem Ànnu mer synliga pÄ Google.

C-PRO Àr en leverantör av produkter inom el och automation till svensk industri. Bland deras produkter finns b la apparatskÄp, kabelkanaler, skyddsslang och kylaggregat.

Kunder

Jajja vÀlkomnar Logen Edsvik som ny SEO-kund!

1 april 2022 · 1 minut lÀsning

Handelshuset Logen Edsvik Àr en levande mötesplats med olika lokala aktörer i Sollentuna. Nu ska vi se till att fler hittar dit och fÄr uppleva den hÀr hÀrliga oasen!

FrÄn och med vÄren 2022 kommer vi att se till att förbÀttra Logen Edsviks synlighet pÄ Google med hjÀlp av sökmotoroptimering.

Logen Edsvik Àr en handels- och mötesplats för lokala aktörer i Sollentuna. Den hÀr platsen Àr pÀrla för alla som gillar att njuta av livet. HÀr erbjuds en blandning av hÀlsa, trÀning, klÀder, fika, blommor, keramik och inredning.

Kunder

JĂ€rfĂ€lla Energi - nu laddar vi pĂ„ med SEO âšĄïž

1 april 2022 · 1 minut lÀsning

JÀrfÀlla Energi Àr ett elinstallationsbolag som ligger i framkant nÀr det kommer till att förse framtiden med förnybar energi med hjÀlp av laddboxar för elbilsladdning.

Vi hjÀlper JÀrfÀlla Energi med att tillföra naturliga och starka lÀnkar till deras webbplats för att öka deras synlighet pÄ Google och andra sökmotorer.

JÀrfÀlla Energi Àr ett elinstallationsbolag som har sitt sÀte i Stockholm. De vill vara med och pÄskynda omstÀllningen till förnybar energi och Àr specialiserade pÄ att projektera och utföra installationer av laddboxar och Easee laddboxar för elbilsladdning.

Vi Àr vÀldigt stolta över att vi fÄr vara med och bygga upp deras nÀrvaro pÄ webben med hjÀlp av SEO.

Bolaget

Hej Alexander, Jajjas nya SEO-specialist!

17 mars 2022 · 2 minuters lÀsning

Vi Àr glada att vÀlkomna ett nytt tillskott till oss pÄ Jajja! Alexander kommer jobba som SEO-specialist och han berÀttar mer om varför du inte kan vara utan SEO i din marknadsmix, sina drömmar och vilken Disneyfigur han Àr mest lik.

block-content-image

Varmt vÀlkommen Alexander! Vem Àr du och vad Àr din roll pÄ Jajja?

Jag Àr en VÀrmlandspöjk pÄ 26 Är och min roll Àr SEO-specialist.

Hur skulle du med enkla ord förklara vad SEO innebÀr?

Jag fÄr ofta förklara vad jag jobbar med för vÀnner och familj och den enklaste förklaringen Àr att jag optimerar webbplatser för att de ska ranka högre pÄ sökningar i Google.

Vad Àr det hÀftigaste med SEO?

Det hÀftigaste med SEO tycker jag Àr psykologin. Allt inom marknadsföring har med psykologi att göra, hur folk tÀnker, vad de söker pÄ, varför de trycker pÄ den knappen, varför trycker man pÄ knappen mer nÀr den ligger pÄ ett annat stÀlle? Tycker att det Àr kul att laborera i sÄdana frÄgor och fÄ fram bÀsta möjliga resultat för kunden.

Vad skulle du vilja sÀga till ett företag som funderar pÄ att SEO-optimera sin webb men tvekar?

Jag skulle sÀga, gör det bara. BÄde smÄ och stora företag jobbar med SEO för att synas pÄ Google. Det görs i snitt 55 miljoner sökningar pÄ Google varje dag bara i Sverige, vill du inte vara med och ta del av den kakan?

Om du fÄr drömma fritt, var ser du dig sjÀlv vara i framtiden?

Det har alltid varit en dröm för mig att bo vid vattnet, att ha en egen brygga med en bÄt intill, alternativt ett boende utomlands.

NÀr du inte sitter framför en dator och analyserar vad gör du helst dÄ?

Jag Ă€lskar att vara bĂ„de nĂ€ra och i vatten, att vara ute med bĂ„t eller bara ligga pĂ„ en strand Ă€r nĂ„got jag gör vĂ€ldigt mycket pĂ„ somrarna. Är Ă€ven en golfnörd, sĂ„ jag Ă€lskar att prata och spela golf.

Vilken Disneyfigur beskriver dig bÀst och varför?

Ska jag vara helt Àrlig sÄ var den frÄgan riktigt svÄr, sÄ jag googlade och fick fram ett test dÀr jag fick svara pÄ en massa frÄgor och kom fram till att jag Àr lik Olaf frÄn Frozen. Jag tyckte ÀndÄ att det stÀmde in bra pÄ mig men Àven om nÄgot inte stÀmmer just nu sÄ Àr detta nÄgot jag försöker strÀva efter. HÀr kommer beskrivningen:

“Du Ă€r social, rolig, kreativ och godhjĂ€rtad. Det allra bĂ€sta med dig Ă€r att du kan njuta av enkla saker, ser glĂ€dje i det mesta och att du gör allt för dina vĂ€nner!”

Visa fler

Vill du ha rÀtt trafik till din webbplats?

FörsÀljningschef
Andreas Zetterberg
FörsÀljningschef
  • Karlstad
    Kungsgatan 7
    652 24 Karlstad
  • Dubai
    Indigo Icon, office 2303, Jumeirah Lake Towers (JLT)
    Dubai
 
2022 Jajja AB
Den hÀr sidan innehÄller cookies.