Kunder

SĂ€g hej till Beslag Design, ny SEO-kund hos Jajja 🎈

16 februari 2022 · 1 minut lÀsning

Vi Àr glada över att fÄ förtroendet att öka Beslag Designs synlighet pÄ Google. Det kommer vi göra med hjÀlp av vÄr expertis inom SEO-optimering.

Med hjÀlp av onpage SEO och offpage SEO ska vi hjÀlpa Beslag Design att lÀgga beslag pÄ alla viktiga sökord inom knoppar och handtag.

Beslag Design Àr branschledande inom beslag- och interiörprodukter och har funnits sedan 1972. Deras vision Àr att det ska vara enkelt att skapa en personlig och hemtrevlig kÀnsla med hjÀlp av de smÄ detaljerna. Det ska bli mycket skoj att fÄ jobba tillsammans för att öka deras synlighet hos Google.


Kunskap

Nytt sÀtt att mÀta konvertering för displaykampanjer.

28 september 2022 · 1 minut lÀsning

Nu kan du förstÄ vÀrdet för din displaykampanjer med videotillgÄngar, tack vare ett nytt sÀtt att mÀta Google Ads. Vi förklarar hur.

“Visning med anvĂ€ndarengagemang” Ă€r ett nytt sĂ€tt att mĂ€ta konvertering för displaykampanjer i Google Ads.

NÀr du annonserar med Google Ads Àr det sÄ klart viktigt att du mÀter resultatet. Beroende pÄ vilken typ av kampanj du kör kan konverteringen vara baserad pÄ ett klick eller en visning.

Konvertering av typen “visning med anvĂ€ndarengagemang” har tidigare endast funnits för app- och videokampanjer. Den 19 juli 2022 lanserades det Ă€ven för nya displaykampanjer med videotillgĂ„ngar. I november 2022 trĂ€der detta i kraft Ă€ven för kampanjer som skapades innan den 19 juli.

Displaykampanjer med videotillgĂ„ngar fĂ„r vanligtvis mĂ„nga visningar men förhĂ„llandevis fĂ„ klick. AnvĂ€ndarna Ă€r inte benĂ€gna att lĂ€mna plattformen för att interagera med ditt företag i samma stund som annonsen visas. Klickbaserade konverteringar Ă€r dĂ€rför inte ett bra mĂ„tt för att förstĂ„ effekten av videoannonser. Med hjĂ€lp av konvertering av typen “visning med anvĂ€ndarengagemang” kan du nu förstĂ„ vilket vĂ€rde annonsen skapar, trots att anvĂ€ndaren aldrig klickade pĂ„ annonsen. Det tycker vi Ă€r riktigt bra!


Kunder

Jajja ❀ Köpbarnvagn

19 september 2022 · 1 minut lÀsning

Köpbarnvagn grundades 2003 och Àr experter pÄ allt som rör barnvagnar och tillbehör. Med SEO och Google Ads ska vi öka deras synlighet och driva rÀtt trafik till webbplatsen.

I 19 Är har Köpbarnvagn försett den svenska och norska marknaden med kÀnda varumÀrken för barnvagnar och tillbehör. Förutom deras webbshop kopbarnvagn.se sÄ har de Àven en fysisk butik som Àr lokaliserad i Karlstad. Vi Àr vÀldigt glada över att fÄ samarbeta med ett lokalt företag att ha fÄtt förtroendet att stÀrka deras digitala nÀrvaro med hjÀlp av Google Ads och sökmotoroptimering!

Kunskap

Ny uppdatering, Helpful content frĂ„n Google Ă€r hĂ€r – vad innebĂ€r den för dig?

7 september 2022 · 2 minuters lÀsning

I augusti 2022 slÀppte Google en ny uppdatering som de kallar Helpful Content. Vi förklarar nÀrmare vad det innebÀr för dig och din webbplats.

Google har gjort en ny uppdatering för algoritmer, den hĂ€r Ă€ndringen har börjat rullas ut och de första att omfattas av den Ă€r engelsktalande sidor. Den nya uppdateringen kallas för ”Helpful content update”, men vad exakt innebĂ€r det för din webbplats? Som vi hör pĂ„ namnet sĂ„ har det att göra med ditt innehĂ„ll.  Google sjĂ€lva skriver sĂ„ hĂ€r:

”Next week, we will launch the “helpful content update” to better ensure people see more original, helpful content written by people, for people, rather than content made primarily for search engine traffic.”

Sammanfattat sÄ kommer Google se pÄ ditt innehÄll utifrÄn ett besökarperspektiv och det kommer bli Ànnu viktigare med bra innehÄll av hög kvalitet och som Àr skrivet för mÀnniskor.

Genom den nya uppdateringen vill Google straffa automatiskt genererat innehÄll som har lÄg kvalitet och som Àr skrivet med hÀnsyn till sökmotorerna i stÀllet för till lÀsaren. Den nya uppdateringen Àr en sitewide algoritm, vilket betyder att den kommer kunna omfatta hela din webbplats innehÄll och straffa hela sidan om innehÄllet Àr undermÄligt. SÄ beroende av hur bra eller dÄlig sidans innehÄll Àr kommer detta pÄverka sidans ranking pÄ google.se

Vad kan du dÄ göra för att ranka bÀttre pÄ Google i och med den senaste uppdateringen? Det finns nÄgra saker som du som anvÀndare kan göra för att ditt innehÄll ska bli sÄ relevant som möjligt. Se över din webbplats och dess innehÄll, försÀkra dig om att det hÄller en sÄ hög kvalitet som möjligt. Har du innehÄll som Àr av lÄg kvalitet kan du skriva om detta eller i vissa fall tas bort helt för att höja kvalitén pÄ webbplatsen.


Kunder

VapenvÄrdsbutiken, med sikte pÄ Google Ads

8 juli 2022 · 1 minut lÀsning

VapenvÄrdsbutiken Àr specialister pÄ allt som har med vapenvÄrdsutrustning att göra. Med hjÀlp av Google Ads annonsering ska vi se till att rÀtt trafik hittar till deras webbplats.

Sedan 2006 har vapenvÄrdsbutiken försett jÀgare och sportskyttar med vapenvÄrdsprodukter av högsta kvalitet. Med hjÀlp av vÄr expertis kommer vi fokusera pÄ Google Ads annonsering för att nÄ deras potentiella kunder i rÀtt ögonblick.

Kunder

Le Beirut- breddar sin meny med SEO đŸ’«

4 juli 2022 · 1 minut lÀsning

Le Beirut Àr en libanesisk restaurang som erbjuder kulinariska upplevelser för privatpersoner och företag i Stockholm.

FrÄn sommaren 2022 Àr Jajja leverantör av SEO till restaurang Le Beirut. Med hjÀlp av vÄr expertis inom sökmotoroptimering ska vi öka deras synlighet pÄ nÀtet.

Besökadressen Àr i Heron City i Stockholm, dÀr deras restaurang och café hÄller till. Förutom restaurangen sÄ erbjuder de Àven catering till företag och event i och omkring StockholmsomrÄdet.

Vi ser fram emot att fÄ jobba tillsammans med deras hÀrliga gÀng för att stÀrka deras nÀrvaro pÄ Google och andra sökmotorer.

Visa fler

Vill du ha rÀtt trafik till din webbplats?

FörsÀljningschef
Andreas Zetterberg
FörsÀljningschef
  • Karlstad
    Kungsgatan 7
    652 24 Karlstad
  • Dubai
    Indigo Icon, office 2303, Jumeirah Lake Towers (JLT)
    Dubai
 
2022 Jajja AB
Den hÀr sidan innehÄller cookies.