Kunder

SĂ€g hej till Beslag Design, ny SEO-kund hos Jajja 🎈

16 februari 2022 · 1 minut lÀsning

Vi Àr glada över att fÄ förtroendet att öka Beslag Designs synlighet pÄ Google. Det kommer vi göra med hjÀlp av vÄr expertis inom SEO-optimering.

Med hjÀlp av onpage SEO och offpage SEO ska vi hjÀlpa Beslag Design att lÀgga beslag pÄ alla viktiga sökord inom knoppar och handtag.

Beslag Design Àr branschledande inom beslag- och interiörprodukter och har funnits sedan 1972. Deras vision Àr att det ska vara enkelt att skapa en personlig och hemtrevlig kÀnsla med hjÀlp av de smÄ detaljerna. Det ska bli mycket skoj att fÄ jobba tillsammans för att öka deras synlighet hos Google.


Kunder

VapenvÄrdsbutiken, med sikte pÄ Google Ads

8 juli 2022 · 1 minut lÀsning

VapenvÄrdsbutiken Àr specialister pÄ allt som har med vapenvÄrdsutrustning att göra. Med hjÀlp av Google Ads annonsering ska vi se till att rÀtt trafik hittar till deras webbplats.

Sedan 2006 har vapenvÄrdsbutiken försett jÀgare och sportskyttar med vapenvÄrdsprodukter av högsta kvalitet. Med hjÀlp av vÄr expertis kommer vi fokusera pÄ Google Ads annonsering för att nÄ deras potentiella kunder i rÀtt ögonblick.

Kunder

Le Beirut- breddar sin meny med SEO đŸ’«

4 juli 2022 · 1 minut lÀsning

Le Beirut Àr en libanesisk restaurang som erbjuder kulinariska upplevelser för privatpersoner och företag i Stockholm.

FrÄn sommaren 2022 Àr Jajja leverantör av SEO till restaurang Le Beirut. Med hjÀlp av vÄr expertis inom sökmotoroptimering ska vi öka deras synlighet pÄ nÀtet.

Besökadressen Àr i Heron City i Stockholm, dÀr deras restaurang och café hÄller till. Förutom restaurangen sÄ erbjuder de Àven catering till företag och event i och omkring StockholmsomrÄdet.

Vi ser fram emot att fÄ jobba tillsammans med deras hÀrliga gÀng för att stÀrka deras nÀrvaro pÄ Google och andra sökmotorer.

Bolaget

Vi har ett nytt bolag för SEO och Google Ads

20 juni 2022 · 1 minut lÀsning

Jajja Media Group gör om i bolagsstrukturen och bildar Jajja! Ett nytt kapitel skrivs i vĂ„r historia dĂ€r vi nu Ă€r inne pĂ„ vĂ„rt 22:a Ă„r. 🎈

Jajja gruppbild

Jajja har under flera Ärs tid bedrivit verksamheten i moderbolaget. Nu separerar vi de tvÄ verksamheterna sÄ att det bildas ett renodlat bolag för verksamheten som berör SEO och Google Ads och ett moderbolag dÀr innovation, startups och investeringar fÄr fortsatt fokus. I moderbolaget kommer inte nÄgon verksamhet att drivas, det görs i dotterbolagen.

I samband med förÀndringen byter moderbolaget Jajja Media Group AB namn till DGTL Group AB och det bildas ett nytt dotterbolag som fÄr namnet Jajja AB.

FörÀndringen möjliggör nu att flera i Jajjas personal gÄr in som delÀgare i Jajja.

- Det Àr kul och nÄgot vi sett fram emot lÀnge, sÀger Gunnar Bark, VD för Jajja.

Jajja har nyligen flyttat in i nya lokaler i centrala Karlstad. Och bolaget har Àven valt att ha sitt sÀte i Karlstad.

-Vi har merparten av vÄr personal i Karlstad sÄ det kÀnns naturligt att vi Àven har vÄrt sÀte hÀr nu, fortsÀtter Gunnar Bark. Det kÀnns riktigt roligt med nytt bolag, nytt kontor och personalen som delÀgare.

Bolaget

Ett stort tack till vÄr SEO-praktikant Sandra!

19 juni 2022 · 1 minut lÀsning

Vi har haft Àran att fÄ ha Sandra hos oss under vÄren 2022 nÀr hon gjorde sin mediepraktik. LÀs mer om hennes tid hÀr och om hennes tips pÄ vad du ska tÀnka pÄ nÀr du vÀljer din praktikplats.

block-content-image

10 veckor gÄr med en rasande fart, under sÄ lÄng tid har vi haft Àran att ha Sandra Nouvel hÀr nÀr hon gjorde sin praktik hos oss pÄ Jajja! Till vardags studerar hon e-commerce manager pÄ TUC Yrkeshögskola.

LÀs mer om vad hon tyckte var bÀst med sin praktikperiod och hennes tips till studenter som söker praktikplats:

- En av de bÀsta sakerna Àr den familjÀra stÀmningen pÄ kontoret, jag har kÀnt mig som en i gÀnget frÄn dag ett, vilket Àr vÀldigt uppskattat som praktikant. Och jag har alltid kÀnt att jag har nÄgon vÀnda mig till nÀr jag har frÄgor eller behövt hjÀlp. Sen tycker jag det har varit vÀldigt kul och intressant att fÄ jobba med allt frÄn SEO till Google Ads.

Mitt rÄd till dig som ska ut och leta praktikplats Àr att tÀnka igenom innan vad du vill göra och vad du har för förvÀntningar av din praktikperiod. Att söka sig till en praktikplats som Àr inkluderande och vÀlkomnande gör att du kommer kÀnna dig trygg med dina kollegor och pÄ sÄ sÀtt blir det lÀttare att stÀlla frÄgor och dÀrigenom fÄ mer kunskap.
Det Àr under praktikens gÄng som du kommer upptÀcka vad du Àr bra och mindre bra pÄ och vilka delar som du tycker Àr roligast med yrket. SÄ var inte rÀdd för att lyfta upp vad du vill fokusera pÄ, pÄ sÄ sÀtt ger du dig sjÀlv möjligheten att lÀra dig mer.

Vi önskar dig all lycka till framÄt!

Kunder

C-Pro, ny SEO-kund hos Jajja!

4 maj 2022 · 1 minut lÀsning

C-PRO har försett svensk industri med sina produkter inom el och automation sedan 1987. Vi Àr glada över att fÄ förtroendet att bygga upp deras webbnÀrvaro med hjÀlp av SEO.

Med start vÄren 2022, kommer vi med hjÀlp av vÄr expertiskunskap inom SEO att optimera c-profil.se för att göra dem Ànnu mer synliga pÄ Google.

C-PRO Àr en leverantör av produkter inom el och automation till svensk industri. Bland deras produkter finns b la apparatskÄp, kabelkanaler, skyddsslang och kylaggregat.

Visa fler

Vill du ha rÀtt trafik till din webbplats?

FörsÀljningschef
Andreas Zetterberg
FörsÀljningschef
  • Karlstad
    Kungsgatan 7
    652 24 Karlstad
  • Dubai
    Indigo Icon, office 2303, Jumeirah Lake Towers (JLT)
    Dubai
 
2022 Jajja AB
Den hÀr sidan innehÄller cookies.