Kunder

SĂ€g hej till Beslag Design, ny SEO-kund hos Jajja 🎈

16 februari 2022 · 1 minut lÀsning

Vi Àr glada över att fÄ förtroendet att öka Beslag Designs synlighet pÄ Google. Det kommer vi göra med hjÀlp av vÄr expertis inom SEO-optimering.

Med hjÀlp av onpage SEO och offpage SEO ska vi hjÀlpa Beslag Design att lÀgga beslag pÄ alla viktiga sökord inom knoppar och handtag.

Beslag Design Àr branschledande inom beslag- och interiörprodukter och har funnits sedan 1972. Deras vision Àr att det ska vara enkelt att skapa en personlig och hemtrevlig kÀnsla med hjÀlp av de smÄ detaljerna. Det ska bli mycket skoj att fÄ jobba tillsammans för att öka deras synlighet hos Google.


Kunder

C-Pro, ny SEO-kund hos Jajja!

4 maj 2022 · 1 minut lÀsning

C-PRO har försett svensk industri med sina produkter inom el och automation sedan 1987. Vi Àr glada över att fÄ förtroendet att bygga upp deras webbnÀrvaro med hjÀlp av SEO.

Med start vÄren 2022, kommer vi med hjÀlp av vÄr expertiskunskap inom SEO att optimera c-profil.se för att göra dem Ànnu mer synliga pÄ Google.

C-PRO Àr en leverantör av produkter inom el och automation till svensk industri. Bland deras produkter finns b la apparatskÄp, kabelkanaler, skyddsslang och kylaggregat.

Kunder

Jajja vÀlkomnar Logen Edsvik som ny SEO-kund!

1 april 2022 · 1 minut lÀsning

Handelshuset Logen Edsvik Àr en levande mötesplats med olika lokala aktörer i Sollentuna. Nu ska vi se till att fler hittar dit och fÄr uppleva den hÀr hÀrliga oasen!

FrÄn och med vÄren 2022 kommer vi att se till att förbÀttra Logen Edsviks synlighet pÄ Google med hjÀlp av sökmotoroptimering.

Logen Edsvik Àr en handels- och mötesplats för lokala aktörer i Sollentuna. Den hÀr platsen Àr pÀrla för alla som gillar att njuta av livet. HÀr erbjuds en blandning av hÀlsa, trÀning, klÀder, fika, blommor, keramik och inredning.

Bolaget

Hej Alexander, Jajjas nya SEO-specialist!

17 mars 2022 · 2 minuters lÀsning

Vi Àr glada att vÀlkomna ett nytt tillskott till oss pÄ Jajja! Alexander kommer jobba som SEO-specialist och han berÀttar mer om varför du inte kan vara utan SEO i din marknadsmix, sina drömmar och vilken Disneyfigur han Àr mest lik.

block-content-image

Varmt vÀlkommen Alexander! Vem Àr du och vad Àr din roll pÄ Jajja?

Jag Àr en VÀrmlandspöjk pÄ 26 Är och min roll Àr SEO-specialist.

Hur skulle du med enkla ord förklara vad SEO innebÀr?

Jag fÄr ofta förklara vad jag jobbar med för vÀnner och familj och den enklaste förklaringen Àr att jag optimerar webbplatser för att de ska ranka högre pÄ sökningar i Google.

Vad Àr det hÀftigaste med SEO?

Det hÀftigaste med SEO tycker jag Àr psykologin. Allt inom marknadsföring har med psykologi att göra, hur folk tÀnker, vad de söker pÄ, varför de trycker pÄ den knappen, varför trycker man pÄ knappen mer nÀr den ligger pÄ ett annat stÀlle? Tycker att det Àr kul att laborera i sÄdana frÄgor och fÄ fram bÀsta möjliga resultat för kunden.

Vad skulle du vilja sÀga till ett företag som funderar pÄ att SEO-optimera sin webb men tvekar?

Jag skulle sÀga, gör det bara. BÄde smÄ och stora företag jobbar med SEO för att synas pÄ Google. Det görs i snitt 55 miljoner sökningar pÄ Google varje dag bara i Sverige, vill du inte vara med och ta del av den kakan?

Om du fÄr drömma fritt, var ser du dig sjÀlv vara i framtiden?

Det har alltid varit en dröm för mig att bo vid vattnet, att ha en egen brygga med en bÄt intill, alternativt ett boende utomlands.

NÀr du inte sitter framför en dator och analyserar vad gör du helst dÄ?

Jag Ă€lskar att vara bĂ„de nĂ€ra och i vatten, att vara ute med bĂ„t eller bara ligga pĂ„ en strand Ă€r nĂ„got jag gör vĂ€ldigt mycket pĂ„ somrarna. Är Ă€ven en golfnörd, sĂ„ jag Ă€lskar att prata och spela golf.

Vilken Disneyfigur beskriver dig bÀst och varför?

Ska jag vara helt Àrlig sÄ var den frÄgan riktigt svÄr, sÄ jag googlade och fick fram ett test dÀr jag fick svara pÄ en massa frÄgor och kom fram till att jag Àr lik Olaf frÄn Frozen. Jag tyckte ÀndÄ att det stÀmde in bra pÄ mig men Àven om nÄgot inte stÀmmer just nu sÄ Àr detta nÄgot jag försöker strÀva efter. HÀr kommer beskrivningen:

“Du Ă€r social, rolig, kreativ och godhjĂ€rtad. Det allra bĂ€sta med dig Ă€r att du kan njuta av enkla saker, ser glĂ€dje i det mesta och att du gör allt för dina vĂ€nner!”

Bolaget

FörelÀsning om SEO pÄ Företagssalongen i Karlstad

2 mars 2022 · 1 minut lÀsning

Torsdag 24 mars finns vi pÄ Företagssalongen i Karlstad och förelÀser om hur ditt företag kan fÄ fler lönsamma affÀrer med hjÀlp av SEO.

block-content-image

Torsdag den 24 mars bjuder vi pÄ en förelÀsning om hur du fÄr fler lönsamma affÀrer med hjÀlp av SEO och framförallt med hjÀlp av lÀnkkraft.

En extern lÀnk Àr som en laserstrÄle till din webbplats. NÀr vi tittar pÄ lÀnkar sÄ pratar vi inte om antal lÀnkar, istÀllet fokuserar vi pÄ hur stark lÀnken Àr.

Detta gör Àven Google och det Àr dÀrför din synlighet ökar om du har flera starka lÀnkar in till din webbplats.

Under förelÀsningen kommer Andreas att berÀtta om hur lÀnkkraft fungerar och vad du konkret kan göra för att fÄ flera laserstrÄlar in till din webbplats.

Var: Elite Stadshotellet Karlstad. Handelskammaren plan 3.

NĂ€r: 24 mars kl 12.40-13.00

Passa Àven pÄ att trÀffa oss i vÄr monter pÄ plan 1.

LÀs gÀrna mer om Företagssalongen i Karlstad.

Hoppas vi ses!


Bolaget

Andreas Àr Jajjas senaste tillskott!

28 januari 2022 · 2 minuters lÀsning

Vi Àr vÀldigt glada över att Andreas anslutit till oss pÄ Jajja. LÀs mer om hans förvÀntningar pÄ Jajja och pÄ sin roll som försÀljningschef.

block-content-image

Hej Andreas och vÀlkommen till Jajja! BerÀtta mer om vad du kommer att göra hos oss.

Jag kommer ansvara för att driva försÀljningen och skapa tillvÀxt i kundstocken som försÀljningschef. VarumÀrkesbyggande aktiviteter kommer ocksÄ var en del i det dagliga arbetet.

Vad har du för förvÀntningar pÄ att jobba med digital marknadsföring?

Ett klassiskt uttryck kopplat till marknadsföring Ă€r ”syns du inte sĂ„ finns du inte”. Det tycker jag Ă€r högst relevant just nu. Hittar jag dig inte nĂ€r jag söker pĂ„ Google sĂ„ kommer det inte bli nĂ„gon affĂ€r och du kommer heller inte nĂ„ ut med ditt varumĂ€rke.

I Sverige ser vi en ökning av nyregistrerade företag varje Är och allt fler företag flyttar över mer fokus pÄ att synliggöra sig online. Det har aldrig varit tuffare att synas digitalt, vilket betyder att fÄ rÀtt trafik till sin webbplats via SEO och Google Ads Àr av yttersta vikt för att lyckas.

Jag förvÀntar mig att vi ska jobba tillsammans med vÄra kunder och hjÀlpa dem att vÀxa, springa ifrÄn sina konkurrenter och att göra fler lönsamma affÀrer.

Vem Àr du och vad Àr din historia?

Jag Àr en framÄtlutad vÀrmlandspöjk som brinner för att göra goda affÀrer dÀr alla parter blir nöjda. PÄ universitetet studerade jag ekonomi med inriktning marknadsföring och har arbetat med försÀljning och marknadsföring i olika roller sedan dess.

Jag har tidigare arbetat som bolÄnehandlÀggare i bankvÀrlden, sÀljchef i flygindustrin och nu senast marknadschef med IT-lösningar för sjukvÄrden.

Fritiden Àgnar jag Ät sportiga utomhusaktiviteter och att umgÄs med familj och vÀnner. Jag Àr intresserad av musik och brÀnner gÀrna av ett rockriff pÄ gitarren sÄ fort tillfÀlle ges.

Hur tror du att digital marknadsföring kan bidra till kundernas framgÄng tillsammans med dina tidigare erfarenheter?

Att fÄ erbjuda en tjÀnst som ser till att kunden ökar sina affÀrer och att pÄvisa ROI:n sÄ tydligt tycker jag Àr hÀftigt! Jag har följt Jajja under mÄnga Är och jag vet hur duktiga de Àr pÄ att leverera resultat.

Kraften av att maximera SEO och Google Ads pÄ Jajjas sÀtt gör skillnad för kunden och jag tror att jag tillsammans med teamet kommer att skapa en grymt bra laganda och samtidigt ha kul nÀr vi ser vÄra kunder blomstra.

Sist men inte minst; vad fÄr dig att skratta allra mest?

NÀr det visar sig att min son pÄ 15-mÄnader har samma busiga humor som mig. Och filmer pÄ roliga katter pÄ YouTube sÄklart!Visa fler

Vill du ha rÀtt trafik till din webbplats?

FörsÀljningschef
Andreas Zetterberg
FörsÀljningschef
  • Karlstad
    Kungsgatan 7
    652 24 Karlstad
  • Dubai
    Indigo Icon, office 2303, Jumeirah Lake Towers (JLT)
    Dubai
 
2022 Jajja AB
Den hÀr sidan innehÄller cookies.