Säg hej till Catharina 👋

Vi är glada att få välkomna Catharina till oss på Jajja. Läs mer om hennes förväntningar på Jajja och på sin roll som SEO-specialist.

Vad fick dig att söka till Jajja?

Rollen och att jag redan hade ett gott intryck av Jajja fick mig att söka. Jag älskar tanken på att få jobba strategiskt, operativt och kreativt med digital marknadsföring för att på olika sätt stärka varumärken. Och jag hade en bild av att Jajja är ett gäng kompetenta och härliga människor. Så när den här möjligheten dök upp kändes den som en perfect match!

Hur ser din bakgrund ut?

Jag har jobbat med kommunikation och design på byrå och inhouse i många år. Min praktikplats på en reklambyrå i New York ledde till ett jobb där och efter det hamnade jag på Stockholmsmässans grafiska avdelning. 

Tidigare har jag läst medie-och kommunikationsvetenskap på KAU och byggt på med utbildningar inom kommunikation på Berghs och webbprogramering med Technigo.

Eftersom jag drivs av min nyfikenhet har det blivit naturligt för mig att fördjupa mina kunskaper och utvecklas i olika roller. Mitt intresse för att bygga varumärken med hjälp av digital marknadsföring började växa fram när jag jobbade som marknadskoordinator på en innovativ start-up.

Vad har du för förväntningar på ditt nya jobb?

Jag hoppas att jobbet är varierande, roligt, utvecklande och att jag får möjligheten att forma mig själv med frihet under ansvar.

Om du var ett djur vilket djur skulle du vilja vara och varför?

Fåglar är inte mitt favoritdjur, men det hade ju ändå varit häftigt att kunna flyga! Att se nya synvinklar från gamla perspektiv samtidigt som man glider runt och sky’s the limit.

Okej, vilken fågel?

Jag hade inte velat vara en skränig mås, men en anka kanske? De har många olika förmågor, som att de tar sig fram genom att simma, flyga och gå. Det är ju kul kan jag tänka mig. Och de är sociala djur.

Publicerad 2021-05-18

Fler nyheter

Dirty Taco höjer tacoleveln med SEO och Google Ads! 🌮

Revolutionerande tacos som är en smakexplosion är på frammarsch! Dirty Taco har siktet inställt på att ta tacosen till nästa nivå med smaker från hela världen och riktigt schyssta råvaror. De har i nuläget fyra restauranger och planerar att öppna fler. Vi ska hjälpa...

Luvly kör raka vägen fram med SEO! 🚙

Tänk dig en bil som är så lätt och smidig att den kan skickas till dig i ett paket. Luvly är ett svenskt företag som tillverkar små elbilar för urbana storstäder. Deras första bil på marknaden har en vikt på endast 380 kg och trots sin lätta vikt är den en av de...

Nöjesfabriken ska få fler att roa sig 🥳

Nöjesfabriken i Karlstad har i många år varit en av stadens mest centrala nöjesdestinationer. De erbjuder en uppsjö av aktiviteter som passar olika målgrupper. Här finns allt från konserter till nattklubb, restauranger, dart och bowling, allt samlat på ett och samma...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.