Bolaget

Säg hej till Catharina 👋

18 maj 2021 · 2 minuters läsning

Vi är glada att få välkomna Catharina till oss på Jajja. Läs mer om hennes förväntningar på Jajja och på sin roll som SEO-specialist.

block-content-image

Vad fick dig att söka till Jajja?

Rollen och att jag redan hade ett gott intryck av Jajja fick mig att söka. Jag älskar tanken på att få jobba strategiskt, operativt och kreativt med digital marknadsföring för att på olika sätt stärka varumärken. Och jag hade en bild av att Jajja är ett gäng kompetenta och härliga människor. Så när den här möjligheten dök upp kändes den som en perfect match!

Hur ser din bakgrund ut?

Jag har jobbat med kommunikation och design på byrå och inhouse i många år. Min praktikplats på en reklambyrå i New York ledde till ett jobb där och efter det hamnade jag på Stockholmsmässans grafiska avdelning. 

Tidigare har jag läst medie-och kommunikationsvetenskap på KAU och byggt på med utbildningar inom kommunikation på Berghs och webbprogramering med Technigo.

Eftersom jag drivs av min nyfikenhet har det blivit naturligt för mig att fördjupa mina kunskaper och utvecklas i olika roller. Mitt intresse för att bygga varumärken med hjälp av digital marknadsföring började växa fram när jag jobbade som marknadskoordinator på en innovativ start-up.

Vad har du för förväntningar på ditt nya jobb?

Jag hoppas att jobbet är varierande, roligt, utvecklande och att jag får möjligheten att forma mig själv med frihet under ansvar.

Om du var ett djur vilket djur skulle du vilja vara och varför?

Fåglar är inte mitt favoritdjur, men det hade ju ändå varit häftigt att kunna flyga! Att se nya synvinklar från gamla perspektiv samtidigt som man glider runt och sky's the limit.

Okej, vilken fågel?

Jag hade inte velat vara en skränig mås, men en anka kanske? De har många olika förmågor, som att de tar sig fram genom att simma, flyga och gå. Det är ju kul kan jag tänka mig. Och de är sociala djur.

block-content-image
Kunder

C-Pro, ny SEO-kund hos Jajja!

4 maj 2022 · 1 minut läsning

C-PRO har försett svensk industri med sina produkter inom el och automation sedan 1987. Vi är glada över att få förtroendet att bygga upp deras webbnärvaro med hjälp av SEO.

Med start våren 2022, kommer vi med hjälp av vår expertiskunskap inom SEO att optimera c-profil.se för att göra dem ännu mer synliga på Google.

C-PRO är en leverantör av produkter inom el och automation till svensk industri. Bland deras produkter finns b la apparatskåp, kabelkanaler, skyddsslang och kylaggregat.

Kunder

Jajja välkomnar Logen Edsvik som ny SEO-kund!

1 april 2022 · 1 minut läsning

Handelshuset Logen Edsvik är en levande mötesplats med olika lokala aktörer i Sollentuna. Nu ska vi se till att fler hittar dit och får uppleva den här härliga oasen!

Från och med våren 2022 kommer vi att se till att förbättra Logen Edsviks synlighet på Google med hjälp av sökmotoroptimering.

Logen Edsvik är en handels- och mötesplats för lokala aktörer i Sollentuna. Den här platsen är pärla för alla som gillar att njuta av livet. Här erbjuds en blandning av hälsa, träning, kläder, fika, blommor, keramik och inredning.

Bolaget

Hej Alexander, Jajjas nya SEO-specialist!

17 mars 2022 · 2 minuters läsning

Vi är glada att välkomna ett nytt tillskott till oss på Jajja! Alexander kommer jobba som SEO-specialist och han berättar mer om varför du inte kan vara utan SEO i din marknadsmix, sina drömmar och vilken Disneyfigur han är mest lik.

block-content-image

Varmt välkommen Alexander! Vem är du och vad är din roll på Jajja?

Jag är en Värmlandspöjk på 26 år och min roll är SEO-specialist.

Hur skulle du med enkla ord förklara vad SEO innebär?

Jag får ofta förklara vad jag jobbar med för vänner och familj och den enklaste förklaringen är att jag optimerar webbplatser för att de ska ranka högre på sökningar i Google.

Vad är det häftigaste med SEO?

Det häftigaste med SEO tycker jag är psykologin. Allt inom marknadsföring har med psykologi att göra, hur folk tänker, vad de söker på, varför de trycker på den knappen, varför trycker man på knappen mer när den ligger på ett annat ställe? Tycker att det är kul att laborera i sådana frågor och få fram bästa möjliga resultat för kunden.

Vad skulle du vilja säga till ett företag som funderar på att SEO-optimera sin webb men tvekar?

Jag skulle säga, gör det bara. Både små och stora företag jobbar med SEO för att synas på Google. Det görs i snitt 55 miljoner sökningar på Google varje dag bara i Sverige, vill du inte vara med och ta del av den kakan?

Om du får drömma fritt, var ser du dig själv vara i framtiden?

Det har alltid varit en dröm för mig att bo vid vattnet, att ha en egen brygga med en båt intill, alternativt ett boende utomlands.

När du inte sitter framför en dator och analyserar vad gör du helst då?

Jag älskar att vara både nära och i vatten, att vara ute med båt eller bara ligga på en strand är något jag gör väldigt mycket på somrarna. Är även en golfnörd, så jag älskar att prata och spela golf.

Vilken Disneyfigur beskriver dig bäst och varför?

Ska jag vara helt ärlig så var den frågan riktigt svår, så jag googlade och fick fram ett test där jag fick svara på en massa frågor och kom fram till att jag är lik Olaf från Frozen. Jag tyckte ändå att det stämde in bra på mig men även om något inte stämmer just nu så är detta något jag försöker sträva efter. Här kommer beskrivningen:

“Du är social, rolig, kreativ och godhjärtad. Det allra bästa med dig är att du kan njuta av enkla saker, ser glädje i det mesta och att du gör allt för dina vänner!”

Bolaget

Föreläsning om SEO på Företagssalongen i Karlstad

2 mars 2022 · 1 minut läsning

Torsdag 24 mars finns vi på Företagssalongen i Karlstad och föreläser om hur ditt företag kan få fler lönsamma affärer med hjälp av SEO.

block-content-image

Torsdag den 24 mars bjuder vi på en föreläsning om hur du får fler lönsamma affärer med hjälp av SEO och framförallt med hjälp av länkkraft.

En extern länk är som en laserstråle till din webbplats. När vi tittar på länkar så pratar vi inte om antal länkar, istället fokuserar vi på hur stark länken är.

Detta gör även Google och det är därför din synlighet ökar om du har flera starka länkar in till din webbplats.

Under föreläsningen kommer Andreas att berätta om hur länkkraft fungerar och vad du konkret kan göra för att få flera laserstrålar in till din webbplats.

Var: Elite Stadshotellet Karlstad. Handelskammaren plan 3.

När: 24 mars kl 12.40-13.00

Passa även på att träffa oss i vår monter på plan 1.

Hoppas vi ses!


Kunder

Säg hej till Beslag Design, ny SEO-kund hos Jajja 🎈

16 februari 2022 · 1 minut läsning

Vi är glada över att få förtroendet att öka Beslag Designs synlighet på Google. Det kommer vi göra med hjälp av vår expertis inom SEO-optimering.

Med hjälp av onpage SEO och offpage SEO ska vi hjälpa Beslag Design att lägga beslag på alla viktiga sökord inom knoppar och handtag.

Beslag Design är branschledande inom beslag- och interiörprodukter och har funnits sedan 1972. Deras vision är att det ska vara enkelt att skapa en personlig och hemtrevlig känsla med hjälp av de små detaljerna. Det ska bli mycket skoj att få jobba tillsammans för att öka deras synlighet hos Google.


Visa fler

Vill du ha rätt trafik till din webbplats?

Försäljningschef
Andreas Zetterberg
Försäljningschef
  • Karlstad
    Kungsgatan 7
    652 24 Karlstad
  • Dubai
    Indigo Icon, office 2303, Jumeirah Lake Towers (JLT)
    Dubai
 
2022 Jajja AB
Den här sidan innehåller cookies.