Bolaget

Säg hej till Catharina 👋

18 maj 2021 · 2 minuters läsning

Vi är glada att få välkomna Catharina till oss på Jajja. Läs mer om hennes förväntningar på Jajja och på sin roll som SEO-specialist.

block-content-image

Vad fick dig att söka till Jajja?

Rollen och att jag redan hade ett gott intryck av Jajja fick mig att söka. Jag älskar tanken på att få jobba strategiskt, operativt och kreativt med digital marknadsföring för att på olika sätt stärka varumärken. Och jag hade en bild av att Jajja är ett gäng kompetenta och härliga människor. Så när den här möjligheten dök upp kändes den som en perfect match!

Hur ser din bakgrund ut?

Jag har jobbat med kommunikation och design på byrå och inhouse i många år. Min praktikplats på en reklambyrå i New York ledde till ett jobb där och efter det hamnade jag på Stockholmsmässans grafiska avdelning. 

Tidigare har jag läst medie-och kommunikationsvetenskap på KAU och byggt på med utbildningar inom kommunikation på Berghs och webbprogramering med Technigo.

Eftersom jag drivs av min nyfikenhet har det blivit naturligt för mig att fördjupa mina kunskaper och utvecklas i olika roller. Mitt intresse för att bygga varumärken med hjälp av digital marknadsföring började växa fram när jag jobbade som marknadskoordinator på en innovativ start-up.

Vad har du för förväntningar på ditt nya jobb?

Jag hoppas att jobbet är varierande, roligt, utvecklande och att jag får möjligheten att forma mig själv med frihet under ansvar.

Om du var ett djur vilket djur skulle du vilja vara och varför?

Fåglar är inte mitt favoritdjur, men det hade ju ändå varit häftigt att kunna flyga! Att se nya synvinklar från gamla perspektiv samtidigt som man glider runt och sky's the limit.

Okej, vilken fågel?

Jag hade inte velat vara en skränig mås, men en anka kanske? De har många olika förmågor, som att de tar sig fram genom att simma, flyga och gå. Det är ju kul kan jag tänka mig. Och de är sociala djur.

block-content-image

Vill du ha rätt trafik till din webbplats?

ceo
Gunnar Bark
VD
 • Stockholm
  Vasagatan 28
  111 20 Stockholm
 • Karlstad
  Magasin 2. Tynäsgatan 10
  652 16 Karlstad
 • Dubai
  Indigo Icon, office 2303, Jumeirah Lake Towers (JLT)
  Dubai
 
© 2021 Jajja Media Group AB
Den här sidan innehåller cookies.